deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Bespaar energie met deurdrangers

In een tijd waarin energie besparen steeds meer noodzaak wordt, kunnen alle beetjes helpen. De lamp in de badkamer meteen weer uitdoen, de televisie niet op standby laten staan… maar ook het tijdig sluiten van deuren draagt bij aan kostenbesparing. En het product bij uitstek dat je daarbij kan helpen, is de deurdranger!

Twee deurdrangers van Dormakaba.

Houd het huis koel in de zomer

Is het buiten (erg) warm, dan is het verstandig om de ramen en deuren van je woning zoveel mogelijk dicht te houden. Zo houd je de koelte in huis zo lang mogelijk vast, zeker wanneer je hier een airconditioning aan hebt staan. Het is daarom extra belangrijk dat (buiten)deuren niet onnodig lang openstaan. Door op de buitendeur een deurdranger te bevestigen vallen ze automatisch dicht nadat iemand door de deur gegaan is. Een goede oplossing om de warmte beter buiten te houden!

Voorkom energieverspilling in de winter

Uiteraard is het niet het hele jaar door warm… Sterker nog: in de winter is het van groot belang dat de warmte in huis blijft en niet vervliegt door de koude buitenlucht. Ook in het kille seizoen is een deurdranger daarom van groot belang om de tijd dat de buitendeur geopend is, zo kort mogelijk te houden. Hiermee voorkom je dat de energiekosten onnodig omhoog gaan. Een deurdranger is daarom ook in de winter van groot belang bij de besparing van energie.

Welke deurdranger is geschikt?

Er is een grote poel van producten waar je uit kunt kiezen als je op zoek bent naar een deurdranger. Laat je goed informeren, omdat onder andere de draairichting van de deur en de ruimte die er is voor de montage meespelen. Op onze pagina met deurdrangers vind je ons ruime assortiment, met onderaan een uitgebreide uitleg over de geschikte opties voor jouw situatie.

Bekijk onze deurdrangers