deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

De beste kinderbeveiliging in huis

Jouw huis is jouw eigen privĂ©plekje op de aardbol. Een plek van liefde en comfort. Zorg dat de veiligheid van jouw kleintjes in huis ook gegarandeerd is. Je vindt in onze webshop een uitgebreide collectie kinderbeveiliging. Praktische hulpmiddelen voor een vriendelijke prijs, zodat huis-, tuin- en keukenongelukjes beter voorkomen kunnen worden. We zetten een aantal ‘potentiĂ«le probleemzones’ voor je op een rij. Uiteraard met goede oplossingen van SecuCare Junior voor de beste kinderveiligheid!

SecuCare kinderbeveiliging

Kinderslot op keukenkasten en deurtjes

Kleine oogjes en grijpgrage vingers vinden al die producten in een (keuken)kast heel interessant. Begrijpelijk, maar in veel gevallen is het niet verstandig als ze in de keukenkastjes kunnen. Met name schoonmaakmiddelen moeten ver uit de buurt van jouw schatjes blijven. SecuCare ontwikkelde daarom een groot aantal praktische afsluiters voor kasten en deurtjes. Neem bijvoorbeeld het SecuCare Junior magneetslot, de kastdeur grendel, veiligheidshaakjes of een schuifsluiting. Met een kleine handeling open je jouw keukenkastdeuren. Kleine kinderen hebben deze behendigheid nog niet, dus zij kunnen niet in de kast.

Een comfortabel en kindveilig interieur

De lijn SecuCare Junior beschermt jouw interieurartikelen tegen iets te enthousiaste of nieuwsgierige kinderen. Zo ben je ongelukken voor! Neem bijvoorbeeld de deurstoppers: met deze tussen de deur en het kozijn zitten die kleine vingers niet zomaar klem. Zo voorkom je eenvoudig en snel vingers tussen de deur! Bovendien zijn er beschermers voor de hoeken van tafels en aanrecht, aangezien deze vaak onverwacht scherp zijn. De stopcontactbeschermers laten kinderen niet in contact komen met stroom. Stopcontactbeveiliging geeft een veilig gevoel wanneer jouw peuter of kleuter aan het spelen is in de kamer! Koordoprollers zorgen ervoor dat uw kleine Tarzan of Jane niet verzeild raakt in de koorden van de raambekleding. De beveiligingsband voorkomt dat kinderen per ongeluk de tv omvertrekken. De universele afsluiter is een algehele krachtpatser die je op allerhande plekken kunt gebruiken: van koelkast tot toiletbril! Met de juiste voorzorgsmaatregelen kunnen kinderen rustig rondscharrelen in huis, zonder dat jij voortdurend moet opletten of waarschuwen. Prettig voor je kind en minstens zo fijn voor jezelf!

Alle SecuCare Junior kinderbeveiliging

SecuCare kastgrendels