deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Onopvallend en effectief: de onzichtbare deurdranger

Tags: deurdranger, Geze, onzichtbare deurdrangers

Een deurdranger is jouw hulpje als het gaat om het openen en sluiten van een deur. Met behulp van een dranger sluit de deur zich na gebruik automatisch. Staat het product op jouw wishlist, maar vind je de uitstraling ervan niet mooi? Voorkom een rechthoekig blok in het zicht en bestel een onzichtbare deurdranger!

Onzichtbare deurdrangers

De subtiele werking van een onzichtbare deurdranger

Een deurdranger zorgt ervoor dat jouw deur zichzelf automatisch en zacht sluit. In veel gevallen kun je de sluitingssnelheid zelf instellen. Al deze functionaliteiten biedt een onzichtbare dranger ook, maar dan met het pluspunt dat het mechanisme in de deur gemonteerd wordt. Een onzichtbare deurdranger bevindt zich namelijk in de bovenkant van de deur, waar een grote frees in gemaakt wordt. Zo heb jij geen lelijk aanzicht, terwijl je wel de voordelen van een deurdranger ervaart.

Belangrijk: de deurdikte

Let bij dit product op de minimale deurdikte van jouw deur. Op heel smalle deuren is deze onzichtbare deurdranger niet te plaatsen, omdat er simpelweg niet genoeg ruimte is voor de infrezing. De Geze deurdranger met Active Stop kan bijvoorbeeld alleen geplaatst worden in deuren van minstens 38 millimeter dik.

Deurdranger

Bekijk onze onzichtbare deurdranger