Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Ontdek deurbeslag.nl in de nieuwste VT Verbouwen

Ook zo’n fan van alles wat met interieur en design te maken heeft? Wij wel - en daarom zijn we extra trots dat we in de nieuwste special van VT Wonen / VT Verbouwen staan. Je vindt er onder andere een aantal van onze pareltjes van GPF bouwbeslag, maar ook deurklinken en grepen van Mandelli1953.

Deurklinken uitkiezen is sfeer bepalen

Een goede deurkruk draagt bij aan de sfeer in jouw interieur. Maar om te bepalen welk hang- en sluitwerk het beste past bij jou, moet je eerst weten welke sfeer en beleving de ruimte moet ademen. VT Wonen is een goed voorbeeld van een lookbook dat jou inspireert om uitdagende combinaties met elkaar te matchen. Bijzondere materialen, gedurfde kleuren en praktische basics geven een originele kijk op jouw woning en hoe je deze in kunt richten. En vaak zorgt zo’n eyeopener ervoor dat jij het beste in je interieur naar boven haalt!

VT Verbouwen: laat je inspireren!

Op zoek naar verbouwingsinspiratie voor je woning? Of ben je gewoon benieuwd naar onze producten in de nieuwste editie van VT Verbouwen? Jouw exemplaar van de glossy koop je in de winkel of online!

Alle foto's uit VT Wonen / VT Verbouwen: credits naar @maritsaladini @fotolemaire @DPG Media Nederland