deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

SKG productcertificaten

Tags: Veiligheidsbeslag, Keurmerken

SKG productcertificaten

Het programma veiligheidsbeslag in de webshop deurbeslag.nl voldoet aan de hoogste inbraakwerende eisen (SKG- drie sterren) van het Nederlandse certificering instituut SKG in samenwerking met het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) en de Nationale Beveiligings Richtlijn (NBR). Bekijk hier al het veiligheidsbeslag SKG- drie sterren.

Het komt soms voor dat je aan je verzekering of andere instanties dient te bewijzen dat je gekeurd beslag op je woning of bedrijfspand hebt zitten. Daarom hebben wij bij het veiligheidsbeslag assortiment van GPF bouwbeslag de productcertificaten via een download achter de producten beschikbaar gesteld.

De eisen om het SKG*** keurmerk te dragen hebben betrekking op o.a.: veiligheid, werking van het beslag, duurzaamheid, corrosiebestendigheid, temperatuurbestendigheid en uiteraard inbraakwerendheid. Voor alle combinaties in veiligheidsschilden, rozetten en afsluitbaar draaikiepmechnismen zijn de producten op deurbeslag.nl cum laude geslaagd (BRL 3104 en NEN 5089).