deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Veilig wonen met raambeveiliging

Tags: raambescherming, raambeveiliging

Bij veel (verouderde) ramen laat het raamslot helaas te wensen over. Soms wordt er ook door de eigenaar laks gedaan over het sluiten en beveiligen van ramen. En dat terwijl ‘het raam’ in de lijst van topfavorieten staat als je het inbrekers vraagt. Bescherm daarom jezelf en dat wat je lief is met goedwerkende raambeveiliging.

Raambeveiliging

Extra sloten, extra raambescherming

Een extra slot op jouw raam verkleint de slagingskans van een inbraakpoging. Zeker bij wat oudere ramen biedt het slot niet de gewenste bescherming. Door een extra slot op jouw raamkozijn te plaatsen óf te kiezen voor een geheel nieuwe raamvergrendeling, geef je indringers geen kans. Neem een kijkje in onze collectie beveiligend raambeslag.

Beveiligingsstangen

Nog een belangrijke inbraakwering: barrièrestangen. Zij voorkomen dat mensen door kleine raampjes zoals bovenlichtjes of toiletramen in jouw pand kunnen binnendringen. Naast deze externe beveiliging, bevat ons assortiment raambeveiliging een interne beveiliging voor hoge ramen. Dit zijn ramen die direct bij de vloer beginnen of slechts een lage borstwering hebben. Om valgevaar te voorkomen, vind je bij ons de verplichte doorvalbeveiliging.

Bekijk alle raambeveiliging