deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

De voordelen van een staal look deur

Tags: industrieel, deuren, binnendeur, staal look

Er zijn soms van die momenten dat je wordt ‘gefopt’ door optisch bedrog. Grote kans dat dit ook gebeurt wanneer je een staal look deur ziet! Waarom zijn deze deuren eigenlijk zo populair? Daar zijn meerdere redenen voor te bedenken. Bekijk ons ruime assortiment aan deuren en wie weet val jij straks ook wel op een fraaie staal look deur!

Industriële binnendeur

Stoere industriële binnendeuren

De industriële binnendeur is dus één van die producten die je op het verkeerde been zet met zijn metalen look. Doordat dit artikel van massief hout over een toplaag van MDF beschikt, krijgt het oppervlakte een mooie strakke uitstraling. Daarnaast hebben industriële binnendeuren een robuuste S-Core®-kern, waardoor ze een goede kwaliteit hebben. Het fijne van deze deuren is dat ze opvallen zonder teveel de aandacht op te eisen. Op die manier is het dus mogelijk om andere blikvangers aan jouw (industriële) interieur toe te voegen. Bovendien zijn deze deuren minder prijzig in aanschaf en dat is nog een groot voordeel. Je verzekert je daarmee namelijk van een exemplaar die exact op een stalen deur lijkt, zonder de prijs van die stalen deur te betalen!

Staal look buitendeur

Staal look deuren: meer pluspunten

Niet alleen de prijs van staal look deuren is een reden om te kiezen voor deze producten, ook andere factoren maken ze interessant. Kies je bijvoorbeeld voor een stalen deur met glas, dan geniet je optimaal van de lichtinval en verbindt je ruimtes met elkaar. Bovendien passen de deuren goed bij interieurs met een industrieel karakter, maar ook in vele andere woningen komen ze goed tot hun recht. Staal look deuren mogen dan weliswaar robuust ogen, ze zijn echter lichter in gewicht en bijzonder eenvoudig te plaatsen. Ze passen makkelijk in het kozijn en extra versteviging is in veel gevallen niet nodig. Een ander voordeel is dat wanneer je even bent uitgekeken op de kleur van de deur, je deze simpel een ander tintje kunt geven.

Bekijk alle deuren