deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Waarom gebruik ik een deurstopper?

Tags: deurstopper, vloerbuffer

Een scheur in het behang, een buts in het stucwerk, een kras op de deurkruk… stuk voor stuk zaken die erg jammer zijn! Om te voorkomen dat jouw interieur te lijden heeft onder het gebruik van de deuren in huis (zeker wanneer er enthousiaste kindertjes rondlopen), zijn deurstoppers een perfecte uitkomst.

Zwarte deurstoppers
Een selectie uit ons assortiment: zwarte deurstoppers

Op de vloer of op de wand: jij bepaalt!

Iedereen heeft andere wensen als het gaat om het gebruik van deurstoppers. Monteer je hem graag op de vloer met een schroef, liever aan de wand of plaats je hem juist zonder bevestigingsmiddelen op de grond? Voor elke situatie is er een oplossing met ons uitgebreide assortiment.

Uitgebreide keuze finishes

Naast een ruime collectie RVS deurstoppers van GPF bouwbeslag, heeft het label deurstoppers in de finishes wit en zwart ontwikkeld. Door deze fikse uitbreiding van het assortiment heb jij de keuze uit een variant die past bij jouw interieur, vloer of muurbekleding. Zo wordt de stopper functioneel én subtiel. Naast de ruime keuze, koop je deze deurstoppers voor een gunstige prijs. De Italiaanse firma Mandelli biedt bovendien de extra finishes brons, chroom en messing aan. Keuze in overvloed!

Bekijk onze deurstoppers