deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Zwart assortiment GPF bouwbeslag

Tags: deurbeslag, GPF bouwbeslag, Zwart, Meubelbeslag

Blog-ZWART-groot-623x215

Speciaal geselecteerde RVS producten van GPF bouwbeslag zijn voorzien van een sterke poedercoating in zwart met een voelbare structuur. Het assortiment bestaat uit deurbeslag, raambeslag, veiligheidsbeslag, meubelgrepen en meubelknoppen.

Maximale keuzevrijheid

Met het GPF CombiVari concept heb je volledige keuzevrijheid in het samenstellen van deurbeslag, veiligheidsbeslag en raambeslag. In drie stappen stel je een unieke set samen. Alle GPF deurkrukken passen op alle rozetten en schilden. Ook raambeslag is in zwart verkrijgbaar, zoals raamsluitingen en afsluitbaar draaikiepbeslag SKG***. Uniek! Je kiest zelf het model raamkruk. Resultaat: de stijl van het raambeslag sluit naadloos aan bij het deurbeslag.

Blog_Extra_ZWART

Maximale veiligheid SKG***

Naast raambeslag dat voldoet aan de hoogste inbraakwerende eisen zijn er de zwarte veiligheidsrozetten met en zonder kerntrekbeveiliging om jouw buitendeuren de inbraakbeveiliging te geven die je wenst. Mooi in combinatie met een zwarte voordeurknop en bijpassende briefplaat.

Maximaal resultaat

Ontdek de lifestyle Modern zelfbewust. Meubelstukken leven op met een meubelgreep of -knop in zwart. Het gehele zwart assortiment is opvallend modern in een bijzonder jasje.