deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

SecuMax brievenbusbeveiliging crème

  • Levertijd: 3 werkdagen
€  31,96
per stuk, incl. BTW

Brievenbusbeveiliging voorkomt het openhengelen van een deur via de briefplaat. Doordat de onderzijde van de veiligheidsklep open is, vormt hij geen belemmering voor de post. Bovendien past dit product over bijna elke horizontale brievenbus en tochtborstel.

Deze crèmekleurige SecuMax brievenbus beschermer ontvang je compleet met montagemateriaal, gebruikershandleiding en twee jaar kwaliteitsgarantie.
Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC03000105 SecuMax brievenbusbeveiliging crème 345x95 mm Download
stuk
€  31,96
Meer info Bescherm jezelf met kwalitatieve brievenbusbeveiliging. Zo voorkom je het openhengelen van jouw voordeur, wat helaas nog duizenden keren per jaar gebeurt. In dat geval wordt er middels een ijzerdraadje gevist naar de deurklink of het slot van een voordeur. Zit een deur niet in de nachtschoot, dan kan een inbreker zichzelf na wat hengelen zonder veel problemen toegang verschaffen. Broodnodig dus, die brievenbusbeveiliging!

Deze SecuMax brievenbusbeveiliging heeft een afmeting van 34,5 x 9,5 cm. Daardoor past hij over nagenoeg elke brievenbusklep en tochtborstel. Twijfel je? Meet jouw binnenplaat dan eerst op en verzeker jezelf van een passend exemplaar! De brievenbus beschermer is 6,5 cm. diep. De crèmekleur is RAL9001.
Goed om te weten
  • Eenvoudige montage
  • Voorkomt het ‘openhengelen’ van jouw voordeur
  • Past op bijna elke horizontale brievenbus en over bijna elke tochtborstel
  • Door de opening aan de onderzijde is er geen belemmering voor de post
  • Deze brievenbusbeveiliger houdt geen vuurwerk tegen
  • Pas op voor beschadiging van de muur wanneer je de voordeur te ver opent
Secu

De firma SecuProducts BV bestaat sinds 1987 en biedt een scala aan aanvullende beveiligings- en veiligheidsproducten. Te denken valt aan anti inbraakproducten voor jouw woning, maar ook aan doorvalbeveiligingen voor ramen. Daarnaast is Secu gespecialiseerd in praktische zorghulpmiddelen voor senioren.
Lees meer.

Secu