deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Brievenbusbord

Geef duidelijkheid aan de krantenbezorger of folderjongen met deze brievenbusbordjes. Die laten in één oogopslag zien of jij gediend bent van de huis-aan-huis krant en ongeadresseerd drukwerk. Het bordje wordt geleverd inclusief schroeven, zodat hij eenvoudig bevestigd kan worden bij de postkast of briefplaat.


BB-03 emaille brievenbusbord
BB-03 emaille brievenbusbord
  • Levertijd: 2 werkdagen
€  16,75
Per stuk
BB-02 emaille brievenbusbord
BB-02 emaille brievenbusbord
  • Levertijd: 2 werkdagen
€  19,75
Per stuk
'Geen Reklamedrukwerk' brievenbusbord emaille model oor
'Geen Reklamedrukwerk' brievenbusbord emaille model oor
  • Levertijd: 2 werkdagen
€  21,50
Per stuk
BB-01 emaille brievenbusbord
BB-01 emaille brievenbusbord
  • Levertijd: 2 werkdagen
€  19,75
Per stuk

Voorkom ergernissen met een brievenbus bordje

Wil je geen reclamefolders ontvangen omdat je het zonde van het papier vindt of omdat je toch geen tijd hebt om ze door te lezen? Dan wordt er vaak gekozen voor een ja/nee versie, zodat postbezorgers weten dat jij geen ongeadresseerd drukwerk wilt ontvangen. En wil je naast reclamefolders ook geen huis-aan-huis krant ontvangen? Kies dan voor de nee/nee variant. Omdat stickers echter kapotgetrokken kunnen worden of op den duur hun kleur verliezen, is het slim om een brievenbusbordje op te hangen bij jouw briefplaat of brievenbus. Dit plaatje is gemaakt van duurzaam plaatstaal en is afgewerkt met hoogwaardig emaille. Dan kies je dus voor blijvende kwaliteit. Een mooi alternatief voor deurstickers!

Een emaille brievenbusbord staat voor kwaliteit

Een deel van onze brievenbusbordjes is gemaakt van een zwart emaille. Emaille (ook wel email genoemd) wordt gemaakt van gesmolten glas. De naam is dan ook afgeleid van het Germaanse ‘smeltan’, dat smelten betekent. Emaille wordt aangebracht op metaal of aardewerk, waardoor het product heel hard en duurzaam wordt. Zo verkleurt het nauwelijks door zon of chemische stoffen en is het onbrandbaar. Daarnaast zorgt het gladde oppervlak ervoor dat je het gemakkelijk kunt schoonmaken.

Geen ongewenste reclame met onze brievenbusborden en brievenbusstickers

Past een emaille bordje niet bij jouw woning of vind je het oubollig? De boodschap dat huis-aan-huis kranten en/of folders niet gewaardeerd worden, kun je ook met een RVS of bronskleurige, aluminium sticker duidelijk maken. Bekijk hier onze collectie brievenbusstickers. Zo kies jij voor de vorm die jij het mooiste vindt op jouw brievenbus of briefplaat, zonder dat er aan de boodschap wordt ingeboet.