deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Postin briefplaat lippen

  • Tijdelijk uitverkocht
€  29,65
per stuk, incl. BTW

Deze luxe briefplaat van Postin is kleurecht en weerbestendig. De briefplaat is afgeveerd, zelfsluitend en gemaakt van kunststof.

Specificaties
- Grootste hoogte: 145 mm, grootste breedte 370 mm;
- Binnenmaat postvak: 284x32 mm;
- Afstand tussen de schroefgaten: 310 mm;
- Doorsnede bevestigingsgaten 5 mm. Lees meer.

In wensenlijst

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC04300001 Postin briefplaat lippen
stuk
€  29,65
Lekker compleet
Postin briefplaat lippen met SecuMax brievenbusklem
€ 50,64incl. BTW
Postin briefplaat lippen met Ja / Nee sticker
€ 36,64incl. BTW
Meer info Eén van de onderdelen die verplicht is voor de entree van een woning of bedrijfspand, is een goedwerkende brievenbus. Maak van de nood een deugd en kies een originele, opvallende briefplaat die niet te missen is voor voorbijgangers. Deze rode mond laat de postbode ongetwijfeld glimlachen!

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor je vriend(in)? Wil je hem/haar bijvoorbeeld verrassen op Valentijnsdag of een verjaardag? Geef jouw liefde een gezicht met deze reuze lippen voor op de deur! Ook op de voordeur van jouw studentenhuis is deze briefplaat een plaatje. Een perfect herkenningspunt voor jou en je huisgenoten, zeker na een nacht stappen.

De briefplaat monteer je eenvoudig en snel. Hadden de boorgaten van jouw vorige briefplaat dezelfde doorsnede (maximaal zeven millimeter), dan is het klusje zelfs binnen tien minuten gepiept. Met behulp van een eenvoudige montagehandleiding en alle meegeleverde bevestigingsmaterialen tover je dus in een handomdraai een lach op jouw gezicht. En op je deur!
Postin

Het Nederlandse bedrijf Postin specialiseert zich in de ontwikkeling van unieke producten voor jouw woning. Wat dacht je van een originele, lekker opvallende brievenbus in de vorm van rode lipjes? De producten van Postin worden gefabriceerd met recyclebare grondstoffen. Daardoor zijn ze naast leuk en opvallend, ook verantwoord geproduceerd. Alle reden voor een glimlach op jouw gezicht!

Postin