deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

CESeasy motorunit zilver, zonder cilinder

 • Levertijd: 3 werkdagen
€  448,99
per stuk, incl. BTW

Ontdek het gebruiksgemak van CESeasy! Met deze nieuwe, elektronische manier van openen en sluiten ben jij verzekerd van optimaal gebruiksgemak. Met name voor zorgwoningen wordt dit type smart lock veel gebruikt.

Deze set bevat enkel de motorunit, dus geen cilinder. De bijbehorende cilinder voor dit systeem is de CES profielcilinder 815/166 NPR6 SKG***.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
Levertijd: 3 werkdagen
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC05700001 CESeasy motorunit, zonder cilinder Download
stuk
€  448,99
Lekker compleet
CESeasy motorunit zilver, zonder cilinder met CESeasy profielcilinder SKG*** BU 31,5/BI 40,5
€ 519,89incl. BTW
Meer info CESeasy motorcilinder is een veillige en gebruiksvriendelijke elektronische cilinder die ook met een normale sleutel geopend kan worden. CESeasy een toegangsverleningsconcept dat het leven gemakkelijker maakt. Heel eenvoudig geef je veilig een digitale sleutel aan je vrienden of familie, zodat ze indien nodig toegang tot jouw woning krijgen. De CESeasy is een batterij gevoede motorcilinder. Aan de binnenzijde van de deur komt het motorgedeelte en aan de buitenzijde is de motorcilinder voorzien van een SKG*** cilinder.

Veiligheid en comfort
De CESeasy motorcilinder kan in ieder standaard profielcilinderslot geplaatst worden. Hierdoor kan men de CESeasy motorcilinder eenvoudig en snel in de deur plaatsen. Dankzij een handige installatie-app regelt het systeem zichzelf. Hiervoor is geen internetverbinding nodig. Met de smartpone–app en de vijf digitale sleutels is de deur eenvoudig te openen. Tevens worden er standaard drie mechanische sleutels meegeleverd, zodat met het “vertrouwde” sleutelgevoel blijft behouden. Een motorcilinder met een grotere knop is als optie beschikbaar. De CESeasy motorcilinder is aan de buitenzijde voorzien van een goedgekeurde SKG*** cilinder. Dit betekent dat de motorcilinder voldoet aan de hoogste in Nederland gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen.

Let op: deze set bevat alleen de motorunit en geen cilinder!

Voordelen van CESeasy
Open je deur met
- een normale mechanische sleutel
- een smartphone met een gratis app
- een als optie leverbare afstandsbediening

Standaard vol extra´s
De CESeasy is voorzien van een standaard draaiknop aan de binnenzijde voor opening of vergrendeling (optioneel kun je zelfs kiezen voor een grotere knop voor betere grip). Je monteert het systeem gemakkelijk en snel. CESeasy wordt vervolgens beheerd via een telefoon of een optioneel bij te kopen afstandsbediening. Het kwijtraken of vergeten van je sleutel is verleden tijd! De CESeasy motorcilinder werkt op basis van Bluetooth Low Energy (BLE). Bij aanschaf ontvang je de gratis app voor je smartphone, drie maanden beheer, een mechanische cilinder met 3 sleutels, 5 digitale sleutels en 6 AA-batterijen.
Goed om te weten
 • Eenvoudig en snel te monteren. Aanpassen van deur of deurkozijn is niet nodig en de motorcilinder kan gewoon de bestaande cilinder vervangen.
 • Je beheert het slot gemakkelijk met je telefoon.
 • Aan de buitenzijde voorzien van SKG*** cilinder met boor- en uittrekbelemmering.
 • Je bedient het slot gemakkelijk met je smartphone.
 • Wordt veel toegepast in de zorg en bij hulpbehoevende ouderen.
 • Te gebruiken wanneer je al een bijbehorende CES cilinder hebt.
 • Je kunt het slot niet op afstand via internet bedienen, maar alleen via bluetooth.
 • Past niet op deuren met comfortbeslag (deurkruk onder de cilinder).
 • Niet geschikt voor krukbediende meerpuntssluitingen of in combinatie met oplegsloten.
 • De SKG*** kwalificering geldt alleen wanneer je een dichte deur hebt of een deur met gelaagd glas (die minstens voldoet aan EN 356 klasse P4A of Eerste klasse P5A).
 • Deze set bevat alleen een motorunit en geen cilinder.
CES

CES is een toonaangevende producent van sluitsystemen in allerlei vormen en soorten. Het bedrijf timmert sinds 1840 aan de weg en inmiddels bestuurt de zevende generatie deze familieonderneming. Naast standaard cilinders biedt CES een ruime collectie elektronische cilinders, beslag en sluitsystemen op maat. Lees meer

CES

Gerelateerde producten