deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

BKS PZ 88 8800 dubbele cilinder, vernikkeld messing

  • Levertijd: 1 week
€  19,02
per stuk, incl. BTW

De BKS PZ 88 is een kwalitatieve cilinder vol mogelijkheden. Sluitsysteem PZ 88 heeft naast dubbele, halve en knopcilinders, ook oplossingen voor hang- en kastsloten. Zo biedt PZ 88 een totaalpakket voor jouw woning of kantoor! Het product is getest conform DIN EN 1303 en DIN 18252.

De cilinder heeft de finish ‘Vernikkeld’, wat hem een grijzige kleur geeft. Omdat het hier gaat om een dubbele cilinder, steekt deze door de deur en kun je hem aan beide zijdes bedienen met een sleutel.

Specificaties van BKS PZ 88 zijn onder andere:
- De 5-stiftige profielcilinder heeft een paracentrisch sleutelprofiel
- Vijf stiften, die conventioneel zijn opgebouwd. De sleutel kun je dus op één manier in het slot steken.
- De slagsleutel zorgt voor beveiliging tegen inbraak
- Standaard geleverd met staal vernikkelde sleutel Lees meer.

Beknopte specificaties
Finish Vernikkeld
Materiaal Messing
Uitgebreide specificaties
In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,00.
Levertijd: 1 week
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

€  19,02
per stuk, incl. BTW
Meer info Cilinderfabrikant BKS staat zoals ze zelf zeggen, ‘garant voor extra veiligheid’. Een krasse uitspraak die ze waarmaken met hun hoog kwalitatieve cilinders en keersleutelsystemen. Systeem BKS PZ 88 is één van de premium sluitsystemen van de fabrikant. Zo is PZ 88 een veilige toevoeging voor jouw pand!

Sleutel bijmaken
Standaard worden er drie staal vernikkelde sleutels meegeleverd bij dit cilinderslot. Zo nodig kun je er natuurlijk meer bijbestellen. Je hebt geen certificaat nodig om sleutels bij te bestellen voor het BKS PZ 88 cilinderslot: sleutels kunnen eenvoudig op nummer bijbesteld worden. Daardoor kun je zoveel sleutels bijmaken als je zelf wilt, waar je maar wilt. Sleutelmakers en specifieke vakhandels zijn hiervoor geschikt. Dat jouw sleutel vrij te kopiëren is, betekent echter ook dat hij geen certificaat heeft. Daardoor is hij minder goed beveiligd tegen de nieuwste inbraaktechnieken.

Wat is een dubbele cilinder?
In veruit de meeste gevallen is het van belang dat deuren vanaf beide zijdes op slot gedaan kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan de buitendeur: die wil je op slot doen wanneer je weg gaat voor een boodschapje, maar ook wanneer je ’s avonds gaat slapen. Een dubbele cilinder is verkrijgbaar in verschillende cilindermaten. Zo komt de maat 30/30 (bij sommige fabrikanten 31/31 genoemd) vaak voor bij deuren van 40 millimeter dik. Er zijn echter ook alternatieve cilindermaten mogelijk. Lees onder het kopje ‘Documenten’ de hulp bij maatvoering, zodat je snel ontdekt welke maat jouw cilinder heeft.

Finish
Wanneer een metaal (vaak staal of messing) wordt omhuld met een laagje nikkel, noemen we dit vernikkelen. Deze vernikkelde laag beschermt jouw product en voorkomt de vorming van corrosie en roest. Het nikkel geeft de cilinder een grijzige kleur. Deze past daardoor heel goed bij aluminium of gepolijst / geborsteld RVS deurbeslag.

Bestel jouw losse cilinder
Deze cilinder koop je per stuk. Ideaal wanneer jouw pand bijvoorbeeld één toegangsdeur heeft! Vul bij ‘Uitvoeringen’ alle informatie in die voor jouw cilinder van toepassing is. Heb je bestaande cilinders van dit type en wil je een extra (gelijksluitend) cilinderslot bijbestellen? Stuur ons dan een mail en we maken een offerte op maat.
Goed om te weten
  • Door een profielcilinder met paracentrisch sleutelprofiel en een slagsleutel ben jij verzekerd van een veilige cilinder.
  • De cilinder wordt geleverd inclusief drie sleutels.
  • BKS PZ 88 heeft geen SKG 3 sterren-keurmerk.
BKS

BKS is onderdeel van Gretsch-Unitas (G-U). Het bedrijf ontwikkelt veiligheidsoplossingen op allerlei vlak. Zo zijn er keersleutel- en conventionele sluitsystemen beschikbaar, maar bevindt BKS zich ook op het pad van de elektronische sluitsystemen. Met systemen zoals janus en livius – typerend is de schrijfstijl zonder hoofdletter! – is BKS een toonaangevend bedrijf in de wereld van de sluittechnologie. Lees verder

BKS

Gerelateerde producten