deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Halve cilinder

Wil je dat jouw deur slechts aan één kant op slot gedraaid kan worden? Kies dan voor een halve cilinder. Deze cilinder wordt bijvoorbeeld bevestigd aan de buitenzijde van de deur naar de meterkast, waarbij de andere kant van de deur volledig vlak blijft. Ook kan hij als extra bijzetslot op jouw voordeur of achterdeur geplaatst worden. Let er echter wel op dat het voor buitendeuren verplicht is om aan de buitenzijde een blind veiligheidsrozet of veiligheidsschild te plaatsen. Daarmee voorkom je dat jouw cilinder makkelijk uitgeboord kan worden.


Er zijn geen resultaten gevonden met uw zoekopdracht.

Een halve cilinder kan altijd

Een halve cilinder doet niet onder voor zijn grote broer, de dubbele cilinder. Het slot is ideaal wanneer je slechts één kant van de deur wilt kunnen afsluiten, want het bespaart je kosten en de andere zijde van de deur blijft mooi gaaf. Er zijn veel ruimtes waarbij het plaatsen van een halve cilinder een uitkomst is. Denk bijvoorbeeld aan de meterkast of kelder in jouw huis of een werkkast of opbergruimte in je bedrijfspand. En wanneer je kiest voor gelijksluitende cilinders, zijn alle sloten bovendien te bedienen met dezelfde sleutel.

Mauer: hofleverancier van de halve cilinder

Mauer Locking Systems is gespecialiseerd in het produceren van sloten en cilinders. Met slechts één doel: ervoor zorgen dat jouw veiligheid toeneemt. Daarbij vindt Mauer het belangrijk dat de wensen van de klant op het gebied van veiligheid, sfeer en comfort gehoord worden. Kies daarom voor een cilinder dat helemaal past bij jouw wens en dat bovendien SKG gekwalificeerd is. Mauers motto is niet voor niets: Close to You!