deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
Black Friday Weekend bij deurbeslag.nl! Pak 10% korting bij gebruik van de actiecode BLACKFRIDAY10
menu

Knopcilinder

Met een knopcilinder geniet je van extra gebruiksgemak op jouw buitendeur. Aan één zijde bedien je het cilinderslot namelijk met een knop, terwijl je voor de andere kant een sleutel kunt gebruiken. Een ideale cilinder voor jouw voordeurslot, omdat je de deur gemakkelijk opent voor bijvoorbeeld de pakketbezorger, zonder eerst op zoek te moeten naar een sleutel.


Er zijn geen resultaten gevonden met uw zoekopdracht.

Is een knopcilinder veilig?

De knopcilinders in onze webshop zijn gekwalificeerd door de Stichting Kwaliteitscentrum Gevelbouw (SKG). Zij testen deurbeslag, sloten en cilinders op verschillende punten en geven vervolgens sterren voor de kwaliteit van deze producten. Veel van onze knopcilinders hebben het keurmerk SKG 3 sterren gekregen, wat betekent dat ze voor grote inbraakvertraging zorgen. Bovendien hebben vrijwel alle knopcilinders het politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW), zodat je weet dat je een kwaliteitsproduct in huis haalt.

Kwalitatieve knopcilinders van Mauer

Mauer Locking Systems is gespecialiseerd in het maken van sloten en veiligheidscilinders, waaronder de knopcilinder. De cilinders zijn stuk voor stuk gekwalificeerd door SKG, waardoor je zeker bent van veiligheid in je woning of bedrijfspand. Bovendien heeft Mauer naast knopcilinders voor reguliere sloten, ook varianten gemaakt die elektronisch te bedienen zijn. Daarmee kun je niet alleen toegang verlenen aan specifieke personen, maar wordt bovendien geregistreerd wie wanneer naar binnen gaat. Erg handig dus in jouw bedrijfspand!