deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Knoppen

Kies je voor een knopcilinder in jouw deurslot? Dan kun je deze compleet maken met één van onze prachtige knoppen. Ontdek alle verschillende uitvoeringen en de strakke finishes waarin onze knoppen verkrijgbaar zijn. Ga je voor rond, met hoeken of stervormig? Voor geborsteld RVS of een zwarte of witte poedercoating?


Er zijn geen resultaten gevonden met uw zoekopdracht.

Knopcilinder: kijk, kies en combineer!

Koop je mooi deurbeslag, dan wil je natuurlijk dat dit één stijl is in jouw interieur. Heb je een knopcilinder gekocht, maar past de kleur of het model hiervan niet bij de rest van het beslag? Bekijk dan onze collectie knoppen, kies een variant die helemaal jouw smaak is en combineer hem met jouw knopcilinder.

Bij elke wens een passende knop

Cubic Colors biedt je knoppen in een aantal finishes en gemaakt van verschillende materialen. Zo is er een prachtige, moderne knop in geborsteld RVS, maar kun je ook kiezen voor de materialen aluminium, vernikkeld Zamac en vernikkeld messing. Naast de kleur grijs, zijn er ook knoppen uitgevoerd met een zwarte en witte coating. Deze coating is prachtig glad of met een voelbare structuur, die de knoppen subtiel ruwer maakt.