deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Iseo R7 veiligheidsprofielcilinder, dubbele cilinder

  • Levertijd: 5 tot 10 werkdagen
  • Gratis verzending
€  52,83
per stuk, incl. BTW

Zoek je een kwalitatieve cilinder? Dan vind je deze ongetwijfeld bij Iseo! De europrofielcilinders van Iseo R7 bieden aan zowel de binnen- als buitenzijde gelijkwaardige beveiliging voor jouw deur. Daarnaast zijn ze uitgevoerd met een keersleutelsysteem en kerntrekbeveiliging.

De cilinder heeft de finish ‘Vernikkeld’, wat hem een grijzige kleur geeft. Omdat het hier gaat om een dubbele cilinder, steekt deze door de deur en kun je hem aan beide zijdes bedienen met een sleutel.

Specificaties van het Iseo R7 cilinderslot
- Met keersleutelsysteem. De sleutel kun je dus op beide manieren in het slot steken;
- Bevat kerntrekbeveiliging, boorbescherming en anti-klop;
- SKG 3 sterren keurmerk (SKG***);
- Geen certificaat, dus sleutels kunnen vrij gekopieerd worden. Lees meer.

Beknopte specificaties
Finish Vernikkeld
Kleur Grijs
Materiaal Messing
Uitgebreide specificaties
In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,00.
Levertijd: 5 tot 10 werkdagen
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

€  52,83
per stuk, incl. BTW
Lekker compleet
Iseo R7 veiligheidsprofielcilinder, dubbele cilinder met Mauer slotspray
€ 58,79incl. BTW
Meer info Met een Iseo profielcilinder in de R7 serie ben je verzekerd van een betrouwbare bodyguard op jouw deur. De cilinder is een 17 mm. europrofielcilinder die als geen ander jouw woning of bedrijfspand kan beveiligen. Dit dankt de R7 serie onder andere aan zijn kwalitatieve kerntrekbeveiliging, boor- en anti-klop bescherming.

Hotelfunctie
Je kunt ervoor kiezen om jouw Iseo R7 cilinder te voorzien van hotelfunctie (ook wel een gevarenfunctie genoemd). Deze functie zorgt ervoor dat je een cilinder kunt bedienen met jouw sleutel, ook als er aan de andere kant van de cilinder eveneens een sleutel in het cilinderslot gestoken is. Door deze hotelfunctie ben je ervan verzekerd dat je altijd een ruimte of woning in komt, wat een uitkomst is in onder andere seniorenwoningen of hotelkamers.

Toepassingen
De Iseo cilinder in de serie R7 is toe te passen op verschillend sluitend en gelijksluitende sets. Het voordeel van gelijksluitende cilinders, is dat je slechts één sleutel nodig hebt om bijvoorbeeld alle deuren van jouw woning te openen.

Sleutel bijmaken
Standaard worden er geen sleutels meegeleverd bij dit cilinderslot, maar deze zijn uiteraard wel bij te bestellen. Je hebt geen certificaat nodig om sleutels bij te maken voor de Iseo R7 cilinder. Daardoor kun je zoveel sleutels bijmaken als je zelf wilt, waar je maar wilt. Sleutelmakers en specifieke vakhandels zijn hiervoor geschikt. Dat jouw sleutel vrij te kopiëren is, betekent echter ook dat hij geen certificaat heeft. Daardoor is hij minder goed beveiligd tegen de nieuwste inbraaktechnieken.

Beveiliging
Het keurmerk SKG 3 sterren is van toepassing op dit cilinderslot. Dat betekent dat de cilinder bijdraagt aan minstens vijf minuten inbraakwering. Hierdoor is de Iseo R7 bovendien goedgekeurd voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Wat is een dubbele cilinder?
In veruit de meeste gevallen is het van belang dat deuren vanaf beide zijdes op slot gedaan kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan de buitendeur: die wil je op slot doen wanneer je weg gaat voor een boodschapje, maar ook wanneer je ’s avonds gaat slapen. Een dubbele cilinder is verkrijgbaar in verschillende cilindermaten. Zo komt de maat 30/30 (bij sommige fabrikanten 31/31 genoemd) vaak voor bij deuren van 40 millimeter dik. Er zijn echter ook alternatieve cilindermaten mogelijk. Lees onder het kopje ‘Documenten’ de hulp bij maatvoering, zodat je snel ontdekt welke maat jouw cilinder heeft.

Finish
Wanneer een metaal (vaak staal of messing) wordt omhuld met een laagje nikkel, noemen we dit vernikkelen. Deze vernikkelde laag beschermt jouw product en voorkomt de vorming van corrosie en roest. Het nikkel geeft de cilinder een grijzige kleur. Deze past daardoor heel goed bij aluminium of gepolijst / geborsteld RVS deurbeslag.

Bestel jouw losse cilinder
Deze cilinder koop je per stuk. Ideaal wanneer jouw pand bijvoorbeeld één toegangsdeur heeft! Vul bij ‘Uitvoeringen’ alle informatie in die voor jouw cilinder van toepassing is. Heb je bestaande cilinders van dit type en wil je een extra (gelijksluitend) cilinderslot bijbestellen? Stuur ons dan een mail en we maken een offerte op maat.
Goed om te weten
  • Cilinder is voorzien van kerntrekbeveiliging.
  • Deze cilinder is niet voorzien van een gecertificeerd profiel.
Iseo

Ben je op zoek naar kwalitatieve sloten, dan ben je bij Iseo aan het juiste adres. De Italiaanse firma is grootmeester in de productie van onder andere (veiligheids)cilinders, hangsloten en deurdrangers. Wereldwijd zorgt Iseo voor extra veiligheid in kantoorpanden en woningen.
Lees meer.

Iseo

Gerelateerde producten