deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Iseo F6 Extra S veiligheidsprofielcilinder, dubbele cilinder

  • Levertijd: 5 tot 10 werkdagen
€  41,99
per stuk, incl. BTW

De Iseo F6 Extra S biedt jou volop veiligheid door haar hoogwaardige kwaliteit en anti kerntrek-functie. De cilinder is daardoor beschermd tegen veelvoorkomende inbraaktechnieken. Voeg hier een nagenoeg onbreekbare stalen brug bij en je bent verzekerd van veiligheid in huis met een Iseo F6 in de deur.

De cilinder heeft de finish ‘Vernikkeld’, wat hem een grijzige kleur geeft. Omdat het hier gaat om een dubbele cilinder, steekt deze door de deur en kun je hem aan beide zijdes bedienen met een sleutel.

Specificaties van het Iseo F6 cilinderslot zijn onder andere:
- Zes gehard stalen pinnen die conventioneel zijn opgebouwd. De sleutel kun je dus op één manier in het slot steken;
- Bevat kerntrekbeveiliging, boorbeveiliging en anti-slagbeveiliging;
- De stalen brug en de extra insnijding in de cilinder voorkomen dat deze breekt;
- SKG 3 sterren keurmerk (SKG***) en Politiekeurmerk Veilig Wonen;
- Geen certificaat, dus sleutels kunnen vrij gekopieerd worden.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

€  41,99
per stuk, incl. BTW
Lekker compleet
Iseo F6 Extra S veiligheidsprofielcilinder, dubbele cilinder met Mauer slotspray
€ 49,97incl. BTW
Meer info Met boor- en kerntrekbeveiliging én een ijzersterke stalen brug schrikt deze profielcilinder menig indringer af! Bovendien heb je geen certificaat nodig om sleutels bij te maken, waardoor je relatief goedkoop een extra exemplaar kunt bijbestellen.

Hotelfunctie
Je kunt ervoor kiezen om jouw Iseo F6 cilinder te voorzien van hotelfunctie (ook wel een gevarenfunctie of paniekfunctie genoemd). Deze functie zorgt ervoor dat je een cilinder kunt bedienen met jouw sleutel, ook als er aan de andere kant van de cilinder eveneens een sleutel in het cilinderslot gestoken is. Door deze hotelfunctie ben je ervan verzekerd dat je altijd een ruimte of woning in komt, wat een uitkomst is in onder andere seniorenwoningen of hotelkamers.

Toepassingen
De Iseo cilinder in de serie F6 is toe te passen op monosluitingen en gelijksluitende sets. Het voordeel van gelijksluitende cilinders, is dat je slechts één sleutel nodig hebt om bijvoorbeeld alle deuren van jouw woning te openen.

Sleutel bijmaken
Standaard worden er drie sleutels meegeleverd bij dit cilinderslot, maar uiteraard kun je er altijd extra bijbestellen. Je hebt geen certificaat nodig om sleutels bij te maken voor de Iseo F6 cilinder. Daardoor kun je zoveel sleutels bijmaken als je zelf wilt, waar je maar wilt. Sleutelmakers en specifieke vakhandels zijn hiervoor geschikt. Dat jouw sleutel vrij te kopiëren is, betekent echter ook dat hij geen certificaat heeft. Daardoor is hij minder goed beveiligd tegen de nieuwste inbraaktechnieken. Een sleutel bestellen kun je eenvoudig doen via de website van Cubic Colors. Zoek eerst jouw sleutel in ons assortiment en vul vervolgens de gegevens in.

Beveiliging
Het keurmerk SKG 3 sterren is van toepassing op dit cilinderslot. Dat betekent dat de cilinder bijdraagt aan minstens vijf minuten inbraakwering. Hierdoor is de Iseo F6 bovendien goedgekeurd voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Wat is een dubbele cilinder?
In veruit de meeste gevallen is het van belang dat deuren vanaf beide zijdes op slot gedaan kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan de buitendeur: die wil je op slot doen wanneer je weg gaat voor een boodschapje, maar ook wanneer je ’s avonds gaat slapen. Een dubbele cilinder is verkrijgbaar in verschillende cilindermaten. Zo komt de maat 30/30 (bij sommige fabrikanten 31/31 genoemd) vaak voor bij deuren van 40 millimeter dik. Er zijn echter ook alternatieve cilindermaten mogelijk. Lees onder het kopje ‘Documenten’ de hulp bij maatvoering, zodat je snel ontdekt welke maat jouw cilinder heeft.

Finish
Wanneer een metaal (in dit geval messing) wordt omhuld met een laagje nikkel, noemen we dit vernikkelen. Deze vernikkelde laag beschermt jouw product en voorkomt de vorming van corrosie en roest. Het nikkel geeft de cilinder een grijzige kleur. Deze past daardoor heel goed bij aluminium of gepolijst / geborsteld RVS deurbeslag.

Bestel jouw losse cilinder
Deze cilinder koop je per stuk. Ideaal wanneer jouw pand bijvoorbeeld één toegangsdeur heeft! Vul bij ‘Uitvoeringen’ alle informatie in die voor jouw cilinder van toepassing is. Heb je bestaande cilinders van dit type en wil je een extra (gelijksluitend) cilinderslot bijbestellen? Stuur ons dan een mail en we maken een offerte op maat.
Goed om te weten
  • De cilinder heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding.
  • Je kunt zelf extra sleutels bij laten maken, zonder vertoon van een certificaat.
  • Er worden standaard drie sleutels meegeleverd.
  • Hij voldoet aan SKG***, wat voor minstens vijf minuten inbraakwering zorgt.
  • De cilinder is niet voorzien van een gecertificeerd profiel en is dus relatief eenvoudig te kopiëren.
  • De Iseo F6 is niet leverbaar per set.
Iseo

Ben je op zoek naar kwalitatieve sloten, dan ben je bij Iseo aan het juiste adres. De Italiaanse firma is grootmeester in de productie van onder andere (veiligheids)cilinders, hangsloten en deurdrangers. Wereldwijd zorgt Iseo voor extra veiligheid in kantoorpanden en woningen.
Lees meer.

Iseo

Gerelateerde producten