deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

M&C Matrix antikerntrek dubbele veiligheidscilinder t.b.v. Danalock Smartlock

  • Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
€  99,58
per stuk, incl. BTW

Cilindertype Matrix is M&C’s troef als kwalitatieve beveiliging tegen een groot aantal inbraaktechnieken. Denk daarbij aan boren en openpikken, maar ook de impressietechniek (waarbij je met een ongeslepen sleutel uiteindelijk een slot kunt lockpicken). Door haar vele extra’s is de M&C Matrix europrofielcilinder enorm sterk en bijna onmogelijk om te breken.

De cilinder heeft de finish ‘Vernikkeld’, wat hem een grijzige kleur geeft. Omdat het hier gaat om een dubbele cilinder welke is aangepast op de het smartlock van Danalock, steekt deze door de deur en kun je hem aan een de buitenkant bedienen met een sleutel en wordt deze aan de binnenkant bedient door het smartlock Danalock.

Specificaties van het M&C Matrix cilinderslot
- De cilinder is conventioneel opgebouwd. De sleutel kun je dus op één manier in het slot steken;
- Bevat beveiliging tegen een groot aantal inbraaktechnieken. De Matrix heeft daarnaast een hardstalen brug, waardoor de cilinder nauwelijks te breken is;
- Uitgevoerd met hotelfunctie (ook nood- en gevarenfunctie genoemd). Je kunt de cilinder altijd openen, ook als er een sleutel aan de andere zijde in het slot gestoken is;
- SKG 3 sterren keurmerk (SKG***);
- Met certificaat, dus sleutels bijmaken kan alleen met behulp van het sleutelcertificaat. Er worden standaard drie sleutels meegeleverd bij deze cilinder.
- Let op! Het meegeleverde aantal sleutels is afhankelijk van het aantal gelijksluitende cilinders dat je bestelt. Neem voor precieze aantallen contact met ons op. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

€  99,58
per stuk, incl. BTW
Lekker compleet
M&C Matrix antikerntrek dubbele veiligheidscilinder t.b.v. Danalock Smartlock met Mauer slotspray
€ 107,57incl. BTW
M&C Matrix antikerntrek dubbele veiligheidscilinder t.b.v. Danalock Smartlock met Mauer slotspray
€ 107,57incl. BTW
Meer info Bij het produceren van hun huisbeveiligingsproducten stelt M&C twee belangrijke eisen. Allereerst moet het artikel zeer inbraakwerend zijn en daarnaast eenvoudig gemonteerd kunnen worden. Bij hun Matrix komen beide samen: je monteert het cilinderslot eenvoudig in jouw deur én de SKG 3 sterren cilinder zorgt voor fikse inbraakwering.

Modulair gemak met de Matrix
De Matrix van M&C is een krachtige cilinder die tegen een flinke stoot kan. Door zijn beveiliging tegen boren, openpikken, kerntrekken, de slagmethode en de impressietechniek ben je verzekerd van een zeer veilig cilinderslot in jouw deur. Het product bestaat uit modulaire delen die in elkaar opgebouwd zijn. De cilinder kan daardoor een lengte van wel 20,5 centimeter bereiken, zodat je ervan verzekerd bent dat hij in elke deur past. De hardstalen brug maakt de veiligheidscilinder nagenoeg onbreekbaar: zelfs wanneer je hem niet monteert met deurbeslag. Je matcht de Matrix eenvoudig met jouw deurbeslag, want hij is leverbaar in de finishes messing, nikkel en zwart. Altijd een match en een onopvallende cilinder!

Hotelfunctie
De Matrix cilinders van M&C zijn standaard voorzien van hotelfunctie (ook wel een gevarenfunctie genoemd). Deze functie zorgt ervoor dat je een cilinder kunt bedienen met jouw sleutel, ook als er aan de andere kant van de cilinder eveneens een sleutel in het cilinderslot gestoken is. Door deze hotelfunctie ben je ervan verzekerd dat je altijd een ruimte of woning in komt, wat een uitkomst is in onder andere seniorenwoningen of hotelkamers. In overleg is het mogelijk om een vrijloopfunctie toe te voegen aan de M&C Matrix cilinder.

Toepassingen
De M&C cilinder in de serie Matrix is toe te passen op verschillend sluitend en gelijksluitende sets. Het voordeel van gelijksluitende cilinders, is dat je slechts één sleutel nodig hebt om bijvoorbeeld alle deuren van jouw woning te openen. Bij de keuze voor gelijksluitende cilinders geldt een meerprijs.

Sleutel bijmaken
Standaard worden er drie sleutels meegeleverd bij dit M&C cilinderslot. Uiteraard zijn er extra sleutels bij te bestellen. De cilinder is gepatenteerd, dus je heb voor het (bij)bestellen van sleutels een sleutelcertificaat nodig. Deze ontvang je tegelijk met jouw gekochte cilinder(s). Door deze coderegistratie ben je ervan verzekerd dat niemand anders zomaar jouw sleutels kan bijmaken. Een geruststellende gedachte! Een sleutel bestellen kun je eenvoudig doen via de website van Cubic Colors.

Beveiliging
Het keurmerk SKG 3 sterren is van toepassing op dit cilinderslot. Dat betekent dat de cilinder bijdraagt aan minstens vijf minuten inbraakwering. Daardoor is de cilinder ook goedgekeurd voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Wat is een dubbele cilinder?
In veruit de meeste gevallen is het van belang dat deuren vanaf beide zijdes op slot gedaan kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan de buitendeur: die wil je op slot doen wanneer je weg gaat voor een boodschapje, maar ook wanneer je ’s avonds gaat slapen. Een dubbele cilinder is verkrijgbaar in verschillende cilindermaten. Zo komt de maat 30/30 (bij sommige fabrikanten 31/31 genoemd) vaak voor bij deuren van 40 millimeter dik. Er zijn echter ook alternatieve cilindermaten mogelijk. Lees onder het kopje ‘Documenten’ de hulp bij maatvoering, zodat je snel ontdekt welke maat jouw cilinder heeft.

Finish
Wanneer een metaal (vaak staal of messing) wordt omhuld met een laagje nikkel, noemen we dit vernikkelen. Deze vernikkelde laag beschermt jouw product en voorkomt de vorming van corrosie en roest. Het nikkel geeft de cilinder een grijzige kleur. Deze past daardoor heel goed bij aluminium of gepolijst / geborsteld RVS deurbeslag.

Bestel jouw losse cilinder
Deze cilinder koop je per stuk. Ideaal wanneer jouw pand bijvoorbeeld één toegangsdeur heeft! Vul bij ‘Uitvoeringen’ alle informatie in die voor jouw cilinder van toepassing is. Heb je bestaande cilinders van dit type en wil je een extra (gelijksluitend) cilinderslot bijbestellen? Stuur ons dan een mail en we maken een offerte op maat.
M&C

Goede huisbeveiliging is voor M&C de kers op de taart. Daarom specialiseert het bedrijf zich al meer dan dertig jaar in inbraakbeveiliging, zoals cilinders, hangsloten en kluizen. Het bedrijf stelt daarbij één voorwaarde: hun producten moeten eenvoudig te monteren zijn. Inbraakbeveiliging voor iedereen dus!
Lees meer.

M&C