deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Profielcilinder DOM ix Teco SKG**, halve cilinder zwart

  • Levertijd: 5 tot 10 werkdagen
  • Gratis verzending
€  91,27
per stuk, incl. BTW

De DOM ix Teco bezit een nieuwe, voor patent aangemelde opliggende rib in het sleutelprofiel. Samen met de speciale uitfrezing in de rib zorgt dit voor extra veiligheid. Zodoende biedt het systeem een zeer hoge sleutelkopieerbeveiliging en hoge manipulatiebescherming.

De cilinder heeft de finish ‘zwart’. Omdat het hier gaat om een halve cilinder, is deze aan één zijde van de deur te bedienen met een sleutel.

Voordelen DOM ix Teco
- Bestand tegen de meest voorkomende inbraakmethoden, zoals klop- en andere manipulatietechnieken;
- Gemakkelijke en eenvoudige sleutelinvoer door de omkeerbare sleutelinvoer;
- De optionele modulaire technologie met een geharde stalen brug biedt een betere bescherming tegen het gewelddadig “afbreken” en “kerntrekken” van de cilinder;
- De verlengde sleutel is afgestemd op alle gangbare veiligheidsbeslagen met anti-kerntrek functie;
- De complexe codering garandeert jouw eigen geregistreerde sleutel;
- Gemaakt van nikkelzilver, de sleutel is duurzaam en slijtvast;


Specificaties van het DOM ix Teco cilinderslot
- Keersleutelsysteem met speciaal opliggende rib op sleutel;
- Zeven stiften;
- Bevat anti-klopbeveiliging;
- SKG 2 sterren keurmerk (SKG**);
- Voorzien van boorbeveiliging;
- Met certificaat en merkpatent t/m 2038, dus sleutels bijmaken kan alleen met behulp van het sleutelcertificaat. Lees meer.


Levertijd voor cilinder-maten groter dan 50/10 mm is 3 weken.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,00.
Levertijd: 5 tot 10 werkdagen
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

€  91,27
per stuk, incl. BTW
Lekker compleet
Profielcilinder DOM ix Teco SKG**, halve cilinder zwart met Mauer slotspray
€ 97,24incl. BTW
Meer info DOM staat bekend om zijn innovatieve sluittechniek en ruime productassortiment. De DOM ix Teco is een uitstekende europrofielcilinder voor onder andere middelgrote tot grote bedrijven en appartementen, mede door zijn hoge kopieerbeveiliging. De ix Teco is tevens voorzien van een europatent.

Toepassingen
De DOM cilinder in de serie ix Teco is toe te passen op verschillend sluitend en gelijksluitende sets. Het voordeel van gelijksluitende cilinders, is dat je slechts één sleutel nodig hebt om bijvoorbeeld alle deuren van jouw woning te openen.

Sleutel bijmaken
Standaard worden er drie sterke sleutels meegeleverd bij dit cilinderslot. Zo nodig kun je er natuurlijk meer bijbestellen. Omdat de ix Teco voorzien is van een veiligheidscertificaat, heb je een sleutelcertificaat nodig om sleutels bij te kunnen bestellen. Jouw sleutelcertificaat ontvang je tegelijk met jouw gekochte cilinder(s). Door deze coderegistratie ben je ervan verzekerd dat niemand anders zomaar jouw sleutels kan bijmaken. Een geruststellende gedachte!

Beveiliging
Het keurmerk SKG 2 sterren is van toepassing op dit cilinderslot. Dat betekent dat de cilinder bijdraagt aan minstens drie minuten inbraakwering.

Wat is een halve cilinder?
Wil je een deur aan één zijde af kunnen sluiten? Dan is een halve cilinder jouw cup of tea. Bij de montage van dit type cilinderslot maak je een uitsparing in één zijde van de deur: de andere zijde blijft vlak. Een halve cilinder is onder andere een uitkomst bij de meterkast en bij opbergruimtes of -kasten waarin belangrijke of waardevolle spullen liggen. Je kunt een halve cilinder ook gebruiken als bijzetslot op jouw buitendeur. Zo bescherm je jouw huis extra wanneer je bijvoorbeeld gaat slapen. Let er in dit geval wel op dat je aan de buitenkant van de deur een blinde veiligheidsrozet of een blind veiligheidsschild plaatst. Dit is verplicht, zodat inbrekers jouw halve cilinder niet uit kunnen boren.

Finish
Door metaal te bewerken met een kwalitatieve coating, ontstaan prachtige, zwarte cilinders. Deze cilindersloten matchen geweldig met onze uitgebreide collectie (veiligheids)beslag in zwart. Zo heeft jouw deurbeslag één stijl en gaat de cilinder op in het geheel. Let er wel op dat de coating na veelvuldig gebruik wat beschadigd kan raken bij het sleutelgat.

Bestel jouw losse cilinder
Deze cilinder koop je per stuk. Ideaal wanneer jouw pand bijvoorbeeld één toegangsdeur heeft! Vul bij ‘Uitvoeringen’ alle informatie in die voor jouw cilinder van toepassing is. Heb je bestaande cilinders van dit type en wil je een extra (gelijksluitend) cilinderslot bijbestellen? Stuur ons dan een mail en we maken een offerte op maat.
Goed om te weten
  • Deze cilinder beschikt heeft een uniek opliggende rib in het sleutelprofiel. Samen met de speciale uitfrezing in de rib zorgt dit voor extra veiligheid. Dit sleutelprofiel is t/m 2038 voorzien van een merkpatent. Standaard voorzien van het SKG** keurmerk.
  • Cilinders en sleutels kunnen alleen bijgemaakt worden door erkende DOM dealers.
DOM

Sinds 1936 houdt de DOM Group zich bezig met de ontwikkeling en fabricage van metaalproducten. Denk daarbij aan sluittechniek (waaronder cilinders), maar ook aan elektronische toegangssystemen. Met hun kennis en kwaliteiten produceert DOM de beste producten voor zowel de particulier als het miljoenenbedrijf.
Lees meer.

DOM