deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

M&C Condor halve knopcilinder, zwart

  • Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
€  98,16
per stuk, incl. BTW

M&C levert met zijn cilinder Condor kwalitatieve beveiliging tegen een groot aantal inbraaktechnieken. Denk aan boren en openpikken, maar ook de impressietechniek (waarbij je met een ongeslepen sleutel uiteindelijk een slot kunt lockpicken). Door haar vele extra’s is de M&C Condor europrofielcilinder enorm sterk en bijna onmogelijk om te breken.

De cilinder is bewerkt met een zwarte coating, wat hem een prachtige, donkere kleur geeft. Omdat het hier gaat om een halve knopcilinder, is deze aan één zijde van de deur te bedienen met een draaiknop.

Specificaties van het M&C Condor cilinderslot
- Bevat beveiliging tegen een groot aantal inbraaktechnieken. De Condor heeft daarnaast een hardstalen brug, waardoor de cilinder nauwelijks te breken is. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

€  98,16
per stuk, incl. BTW
Lekker compleet
M&C Condor halve knopcilinder, zwart met Mauer slotspray
€ 106,14incl. BTW
Meer info Bij het produceren van hun huisbeveiligingsproducten stelt M&C twee belangrijke eisen. Allereerst moet het artikel zeer inbraakwerend zijn en daarnaast eenvoudig gemonteerd kunnen worden. Bij hun Condor komen beide samen: je monteert het cilinderslot eenvoudig in jouw deur én de SKG 3 sterren cilinder zorgt voor fikse inbraakwering. Er zijn meer dan vijf miljoen verschillende sluitingen mogelijk, wat hem zeer betrouwbaar maakt. Bovendien bestaat de Condor uit modulaire delen die bij elkaar een maximale lengte van wel 20,5 centimeter kunnen hebben. De cilinder past dus in elke deur!

Sterk staaltje veiligheid
Bij de ontwikkeling van M&C’s Condor is goed nagedacht over de beste manieren om de cilinder nagenoeg onbreekbaar te maken. Het eindresultaat? Een cilinderslot dat bestand is tegen een scala aan inbraaktechnieken. We noemen je: boren, openpikken, kerntrekken, slagmethode en impressietechniek. En wat te denken van de hardstalen brug door het midden van de cilinder, zodat het breken van de cilinder eigenlijk onmogelijk geworden is? Daarnaast is de sleutel voorzien van een verhoogd profiel en geldt er een patent. M&C combineert deze veiligheid met een veelzijdige uitstraling: je koopt de Condor in één van de kleuren messing, nikkel of zwart. Het cilinderslot past daardoor altijd bij de kleur van jouw (voor)deurbeslag.

Wat is een halve knopcilinder?
Een halve knopcilinder steekt slechts door de helft van de deur, waardoor de buitenste zijde van een deur vlak is. Je kunt het cilinderslot onder andere gebruiken als afsluiting van bijvoorbeeld een spelletjeskast, maar ook als bijzetslot op een buitendeur. Zo bescherm je jouw huis extra wanneer je bijvoorbeeld gaat slapen. Let er in dit geval wel op dat je aan de buitenkant van de deur een blinde veiligheidsrozet of een blind veiligheidsschild plaatst. Dit is verplicht, zodat inbrekers jouw halve cilinder niet uit kunnen boren.

Finish
Door metaal te bewerken met een kwalitatieve coating, ontstaan prachtige, zwarte cilinders. Deze cilindersloten matchen geweldig met onze uitgebreide collectie (veiligheids)beslag in zwart. Zo heeft jouw deurbeslag één stijl en gaat de cilinder op in het geheel.

Bestel jouw losse cilinder
Deze cilinder koop je per stuk. Ideaal wanneer jouw pand bijvoorbeeld één toegangsdeur heeft! Vul bij ‘Uitvoeringen’ alle informatie in die voor jouw cilinder van toepassing is. Heb je bestaande cilinders van dit type en wil je een extra (gelijksluitend) cilinderslot bijbestellen? Stuur ons dan een mail en we maken een offerte op maat.
Goed om te weten
  • Cilinder wordt aanbevolen door het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).
  • Cilinders en sleutels kunnen alleen bijgemaakt worden door erkende M&C dealers.
M&C

Goede huisbeveiliging is voor M&C de kers op de taart. Daarom specialiseert het bedrijf zich al meer dan dertig jaar in inbraakbeveiliging, zoals cilinders, hangsloten en kluizen. Het bedrijf stelt daarbij één voorwaarde: hun producten moeten eenvoudig te monteren zijn. Inbraakbeveiliging voor iedereen dus!
Lees meer.

M&C