deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

GPF3047.A3-00 Mocca blend Hipi Deux+ kruisknop vast incl. knopvastzetter op ronde rozet

  • Tijdelijk uitverkocht
€  77,54
per stuk, incl. BTW

Mocca blend Hipi Deux+ kruisknop 105,5 mm op ronde rozet Mokka is een koffieboon met een unieke smaak. Het typeert het deurbeslag in de finish mocca blend, dat eveneens haar kenmerkende eigen stijl heeft. Lees meer

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
GPF3047A30400-00 Hipi Deux+ kruisknop vast incl. knopvastzetter 105,5 mm op rozet 50x8 mm
stuk
€  77,54
Meer info De Anastasius Collectie: mocca blend De Anastasius Collectie komt voort uit een samenwerking tussen koffie en deurkrukken. Letterlijk, want ons bedrijf is gevestigd in hetzelfde pand als Anastasius Grand Café. De warme kleuren die veel terugkomen in de horeca, hebben de makers van GPF bouwbeslag geïnspireerd tot het creëren van een unieke lijn deurbeslag in dezelfde sfeer. Op de grens van beige en bruin vindt u deze mocca blend, die niet mag ontbreken in de sfeer van een grand café.
Mocca blend Mocca blend is een finish die verkregen wordt middels een hoogwaardige poedercoating. Deze coating is geschikt voor buitengebruik, heeft een subtiele glimmer en heeft bovendien UV-bescherming. Ook na jaren zal jouw mocca blend deurbeslag nog steeds dezelfde kracht en eigenzinnigheid uitstralen als toen je het kocht!
Mocca blend
GPF bouwbeslag

Het merk GPF bouwbeslag bestaat uit een groot assortiment hang- en sluitwerk. Het grootste deel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS. De producten zijn desgewenst ook verkrijgbaar met een hoogwaardige finish. Je kunt dan denken aan een zwarte of witte coating of PVD. Daarnaast bevinden zich aluminium en smeedijzer producten in het assortiment van GPF. Kortom: een breed programma!
Lees verder

GPF bouwbeslag