deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

CC10010121 rvs pictogram: 'Damestoilet' vierkant 125x125

  • Beperkte voorraad
Normale prijs: €  9,50 Kortingsprijs: €  8,07
per stuk, incl. BTW

Pictogram: 'Damestoilet' vierkant 125x125 mm. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC10010121 Pictogram 'Damestoilet'
stuk
Normale prijs: €  9,50 Kortingsprijs: €  8,07
Lekker compleet
Meer info Een pictogram is een afbeelding die een situatie in één oogopslag verduidelijkt. Bijvoorbeeld waar je het dames- of herentoilet vindt, of telefoons toegestaan zijn in een ruimte of en waar de nooduitgang is. Door zo min mogelijk woorden te gebruiken, creëer je een beeld dat iedereen begrijpt – welke taal je ook spreekt. Dat is de kracht van het pictogram!

Onze toiletpictogrammen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Je kunt gaan voor een klassieke variant in emaille of juist voor zakelijk RVS. En dat is niet de enige keuze die je moet maken! Wil je een statige afbeelding als pictogram wc, of kies je juist voor een grappige of cryptische variant? Wij bieden je een scala aan mogelijkheden, zodat je altijd de beste variant vindt voor jouw woning, bedrijfspand of winkel.
Cubic Colors

Binnen ons huismerk Cubic Colors vind je producten die uitblinken in kwaliteit, functie en/ of creativiteit. De producten zijn met zorg geselecteerd en worden onder het merk Cubic Colors te koop aangeboden. Lees meer.

Cubic Colors

Gerelateerde producten