deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Deurbeslag zwart

Zwarte details in huis zijn trendy en stijlvol. Zwart deurbeslag kent daarom een enorme populariteit in het hedendaagse interieur. Het zwarte hang- en sluitwerk geeft karakter aan een deur en beïnvloedt daardoor de hele sfeer in de ruimte. Er is volop keuze in zwart deurbeslag, zodat je letterlijk elk onderdeel op elkaar aan kunt laten sluiten. Ook raambeslag, meubelbeslag en veiligheidsbeslag is verkrijgbaar in de donkere kleur.

Interieurtrend: zwart deurbeslag

Zwarte deurgrepen, deurklinken of meubelknopjes: de details in huis zijn overduidelijk donker! Zwart is mysterieus, maar de donkere tint voegt ook karakter toe. Zwart deurbeslag is daarom al jaren een geliefde trend. Het is verkrijgbaar in verschillende typen hang- en sluitwerk, zodat je alle details op elkaar kunt afstemmen. Op binnendeuren worden vooral deurkrukken met schilden of rozetten geplaatst, maar ook draaibare deurknoppen maken een opmars. Zij hebben de uitstraling van een knop, maar het bedieningsgemak van een deurklink. Zo geef je een originele draai aan jouw deur!

Industrieel schuifdeursysteem met zwart schuifdeurbeslag

Een schuifdeur is een stoer element dat in elke ruimte in huis tot zijn recht komt. Kies een landelijke, houten variant of ga juist voor een industriële staal(look). Je maakt deze compleet met schuifdeurbeslag. Ga bijvoorbeeld voor een handgreep of schuifdeurgreep aan de zijde waar de deur niet langs de wand of een andere schuifdeur schuift. Deze heeft dan de optimale bewegingsvrijheid en kan nergens tegenaan stoten. Ook voor schuifpuien wordt deze schuifdeurgrepen veel gebruikt. Voor de binnenzijde van de schuifdeur – die juist wél vlak langs de muur of een andere deur schuift – zijn schuifdeurkommen aan te raden. Zij worden gefreesd in de deur, zodat ze nagenoeg vlak zijn aan het oppervlak. Je steekt je vingers in de kom, waarna je de deur in een vloeiende beweging kan bedienen.