deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

WK6356 stompe glasdeur industrieel

  • Levertijd: 2 tot 3 weken
€  614,29
per stuk, incl. BTW

“Industrieel en huiselijk is het thuis van nu.” Met dat motto in het achterhoofd heeft deurenfabrikant Weekamp een unieke collectie industriële deuren ontwikkeld. Strak, stoer en schitterend om te zien!

Deze binnendeur is afgewerkt met een rechtprofiel rondom en heeft drie strakke vlakken van glas. Door zijn smalle profiel en het veelvuldig gebruik van glas houdt de deur nauwelijks licht tegen. Hij is leverbaar als een stompe deur, met een deurdikte van 3,8 cm. Deze deur heeft een stijlbreedte van 95 mm. Het slotgat dat standaard in de deur gefreesd wordt, is speciaal bedoeld voor een insteekslot van de 1200 serie. Wil je liever geen slotgat, geef dit dan aan tijdens het bestelproces. Bij speciale aanpassingen kan de levertijd oplopen.
Ondanks de uitstraling van staal, is deze industriële binnendeur gemaakt van kwalitatief hout. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Voor deuren gelden andere verzendkosten. Tot €750 betaald u €24,95, daarna wordt het gratis verzonden!
Levertijd: 2 tot 3 weken
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

€  614,29
per stuk, incl. BTW
Meer info Industrieel wonen = volop genieten
Een industrieel interieur kenmerkt zich door strakke lijnen, open ruimtes en natuurlijke of zwarte kleuren. Deze binnendeur van Weekamp voldoet aan de eisen die een dergelijke moderne inrichting wenst! Je kunt de deur als enkele deur gebruiken in jouw woning, maar hem daarnaast als dubbele deur of schuifdeur gebruiken. Eén industrieel design, veel mogelijkheden!

Ervaar S-Core®
Naast een prachtige uitstraling, is deze deur van Weekamp Deuren op hoogwaardig niveau afgewerkt. De stijlen en dorpels zijn opgebouwd uit massief hout en hebben een vochtbestendige MDF toplaag. Dat maakt dat het oppervlakte van de deur mooi strak wordt. Een stabiele S-Core® kern zorgt dat de binnendeuren veel betere kwaliteit hebben dan een variant met een kern van vurenhout of spaanplaat. Deze deur heeft een recht profiel, maar in overleg is het ook mogelijk om voor afwijkende profilering of panelen te kiezen. De deur is bovendien verkrijgbaar als schuifdeur.

Unieke invisible beglazingsmethode
Om de strakke uitstraling van de deur intact te laten, is het glas in deze deur niet afgewerkt met glaslatten. In plaats daarvan wordt er gewerkt met een ‘invisible beglazingsmethode’. In elke deur wordt het glas met deze unieke methode ingelegd en onzichtbaar vastgemaakt aan het profiel van de deur. Vanwege deze speciale methode wordt dit type deuren altijd inclusief glas geleverd.

Kleur bepalen!
Wordt het grijs, wit, crème of toch pimpelpaars? Je kunt in alle rust wikken en wegen welke kleur jouw binnendeur gaat worden, want… je kunt hem zelf in elke gewenste kleur (laten) aflakken. De deur krijgt vanuit de fabriek een witte grondverflaag mee, zodat jij vrij bent om jouw voorkeurskleur te kiezen. Verf hem bijvoorbeeld in dezelfde kleur als andere deuren of de vensterbank. Ook leuk: laat de kleur van jouw meubels terugkomen in de deur!

Verkrijgbaar als opdekdeur en stompe deur
Dit type industriële binnendeur is als stompe deur en opdekdeur verkrijgbaar. Kies je voor een opdekdeur in plaats van voor een stompe deur, dan is het goed om te weten dat hier standaard twee paumellegaten in gefreesd zijn. Heeft jouw opdekdeur de hoogte van 231,5 cm, dan zitten er zelfs drie paumellegaten in. Dit geldt niet voor stompe deuren, omdat de schanieren of paumelles zich bij dat type binnendeur niet op een gestandaardiseerde hoogte bevinden.

Garanties en certificaten
Op de binnendeur krijg je een garantie van maar liefst twaalf jaar. Het product heeft de certificaten van FSC® en KOMO. Het KOMO-keurmerk voldoet aan de wettelijke eisen die het Bouwbesluit stelt: richtlijnen waaraan elk gebouw in Nederland moet voldoen. Je weet bij deuren met een KOMO-certificaat dus zeker dat je met een goed, kwalitatief product te maken hebt.
Goed om te weten
  • Mede door zijn slanke profilering en verfijnde uitstraling laat deze deur veel licht door.
  • Deze deur is standaard voorzien van een slotgat t.b.v. de Nemef 1200 serie.
  • De deur heeft het uiterlijk van een moderne stalen deur, maar is toch echt gemaakt van hout.
  • Kan ook toegepast worden als schuifdeur.
  • Zeer duurzame deur door zijn S-Core kern.
  • Je krijgt 12 jaar garantie op deze deur.
  • Omdat deze deur veel licht doorlaat, is hij minder geschikt als slaapkamer- of badkamerdeur.
  • Maatwerk is beperkt mogelijk tegen meerprijs, in dat geval wordt de levertijd circa 8 weken.
Weekamp

Weekamp Deuren B.V., gevestigd in Dedemsvaart, is toonaangevend producent op het gebeid van houten binnen- en buitendeuren. Zij putten uit meer dan 30 jaar ervaring en beschikken over zeer geavanceerde apparatuur. Lees meer.

Weekamp