deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Blinde rozet GPF0900VRU3 53x6mm Urban Jungle Leaf

  • Op voorraad
€  12,23
per stuk, incl. BTW

De blinde rozet biedt een mooie afwerking voor jouw deur, bijvoorbeeld bij het bedekken van een oud sleutelgat. Deze ronde rozet is uitgevoerd in de finish leaf uit de GPF Urban Jungle collectie, met een doorsnee van 53 mm en een hoogte van 6 mm.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
GPF0900VR000U3 Blinde rozet rond 53x6mm
stuk
€  12,23
Goed om te weten
  • De blinde rozet zorgt voor een mooie afwerking van jouw deur, omdat je hem bijv. over oude sleutelgaten kunt plaatsen.
  • Deze rozet past in de GPF Entree collectie.
  • Uitgevoerd in RVS 304.
  • Bevat geen kunststof onderdelen.
  • Deze rozet is geen veiligheidsbeslag. Hij beschermt dus niet tegen uitboren.
Leaf De frisse kleur van bladeren is geweldig samengevat in ons deurbeslag in de finish leaf. De vrolijke groentint is een volwaardig onderdeel van de GPF Urban Jungle familie. De groene kleur wordt middels een hoogwaardige poedercoating (RAL 6011) met UV-wering en fijnstructuur op de basis van RVS aangebracht. Geschikt voor binnen- en buitengebruik!
Leaf
GPF bouwbeslag

Het merk GPF bouwbeslag bestaat uit een groot assortiment hang- en sluitwerk. Het grootste deel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS. De producten zijn desgewenst ook verkrijgbaar met een hoogwaardige finish. Je kunt dan denken aan een zwarte of witte coating of PVD. Daarnaast bevinden zich aluminium en smeedijzer producten in het assortiment van GPF. Kortom: een breed programma!
Lees verder

GPF bouwbeslag

Gerelateerde producten