deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

GPF0555.61 dubbel schuifdeursysteem Neula zwart

 • Tijdelijk uitverkocht
 • Gratis verzending
 • Uitvoeringen
€ 451,28
per set, incl. BTW

Maak van jouw schuifdeur een dubbele variant met behulp van dubbel schuifdeursysteem Neula! Dit pakket reikt je alle benodigdheden toe om twee rails parallel aan elkaar op te hangen en het systeem af te werken met de Neula hangers. Lees meer.

In wensenlijst

Uitvoeringen

7 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC10010419 Dubbel schuifdeursysteem Neula zwart 150 cm
set
€  451,28
CC10010420 Dubbel schuifdeursysteem Neula zwart 170 cm
set
€  461,28
CC10010425 Dubbel schuifdeursysteem Neula zwart 183 cm
set
€  471,27
CC10010426 Dubbel schuifdeursysteem Neula zwart 200 cm
set
€  520,18
CC10010427 Dubbel schuifdeursysteem Neula zwart 220 cm
set
€  530,17
CC10010428 Dubbel schuifdeursysteem Neula zwart 300 cm (2x150 cm)
set
€  702,74
CC10010429 Dubbel schuifdeursysteem Neula zwart 400 cm (2x200 cm)
set
€  840,54
Lekker compleet
GPF0555.61 dubbel schuifdeursysteem Neula zwart met 2x GPF0586.61 softclose systeem t.b.v. schuifdeursysteem
GPF0586.61 softclose systeem t.b.v. schuifdeursysteem  2x
€ 511,18incl. BTW
GPF0555.61 dubbel schuifdeursysteem Neula zwart met 4x GPF0586.61 softclose systeem t.b.v. schuifdeursysteem
GPF0586.61 softclose systeem t.b.v. schuifdeursysteem  4x
€ 571,07incl. BTW
Meer info Jouw kledingkast maak je helemaal af met een kastenwandsysteem voor twee loftdeuren. Zo ontstaat een speels effect van deuren die voor elkaar langs schuiven, met ieder een karakteristieke uitstraling door de zwarte, robuuste hangers.

Zwart steelt de show!
Geniet van industrieel zwart aan jouw wand met onze schuifdeurproducten in deze uitgesproken finish. De kleur geeft karakter aan een ruimte, met name door de opvallende ophanging van de schuifdeurhangers. Met behulp van de meegeleverde montagehandleiding hangt er vlot een mooi loftdeursysteem aan de muur! De schuifdeurhangers van Neula zijn afgewerkt met een open wiel die over de rail rolt. Je monteert de hanger op de voorzijde van de schuifdeur.

Alles in huis met een volledige schuifdeurset
Dit schuifdeursysteem is een volledige set, compleet met bevestigingsmiddelen en toebehoren. Het grote voordeel hiervan? Je weet zeker dat je alle benodigde onderdelen bij de hand hebt wanneer je het schuifdeursysteem gaat monteren. Wel zo’n prettig idee! Bij de uitvoeringen vind je verschillende maten, zodat je het schuifrailsysteem vindt dat bij jouw situatie past. Je kunt jouw set uitbreiden met een softclose systeem (dat jouw deur zachtjes opvangt en naar het einde van de rail begeleidt). Bij een normaal systeem wordt de softclose bevestigd op de muur, ter hoogte van het einde van de rail. De achterste rail van dit dubbele hangsysteem kan ook op deze manier uitgevoerd worden. Bij de voorste rail van een dubbel ophangsysteem is dit echter niet mogelijk, omdat deze te ver van de muur hangt. In dit geval wordt het softclose systeem gemonteerd op het koppelstuk. Als je aan één zijde van jouw deur een softclose systeem wilt, dan heb je twee koppelstukken en één softclose nodig voor de voorste rail en één softclose voor de achterste rail. Als je aan beide zijdes van de deur een softclose wilt bevestigen, dan heb je vier koppelstukken en vier softclose systemen nodig. Twee softclose systemen worden geplaatst op het koppelstuk van de voorste rail en twee softclosesystemen worden bevestigd aan de muur, horend bij de achterste rail.

De volledige set onderdelen van dit loftdeur schuifdeursysteem
- Vier gelagerde, stalen hangers die met kogellagers over de schuifdeurrails lopen en aan de onderkant gemonteerd worden aan de deur;
- Speciale beugels voor de wandmontage;
- Twee stalen rails voor de geleiding van de hangers;
- Vier stalen deurstoppers die voorkomen dat jouw deur van de rails glijdt;
- Afstandhouders voor de rail, zodat deze op constante afstand van de muur verwijderd is;
- Twee kleine schuifdeur vloergeleiders die jouw deur aan de onderkant begeleiden en zorgen voor stabiel gebruik;
- Vier keer een anti-jump, zodat wordt voorkomen dat de onderkant van de deur uitzwaait;
- Schroeven en pluggen die je zowel voor hout als beton kunt gebruiken.

Wil je een schuifdeursysteem op maat laten maken? Ook dat kan! De stalen rail is verkrijgbaar in jouw gewenste maat. Houd er rekening mee dat dit loftdeursysteem een deur van maximaal 125 kilogram kan dragen. Het schuifdeursysteem is ontwikkeld voor een deurdikte van 4 cm. Heb je een dikkere deur, dan is ophanging mogelijk wanneer je een uitsparing freest in de deur.
Goed om te weten
 • Schuifdeursysteem is bewust zichtbaar, wat een stoere en opvallende look creëert.
 • Je zit niet vast aan een standaard kozijnmaat, waardoor zelfgemaakte deuren zeer geschikt zijn voor dit systeem.
 • Schuifdeursysteem is uitgevoerd met sterke zwarte coating.
 • Loftsysteem voorzien van gelagerde wielen welke soepel lopen.
 • Geïntegreerde demping als optie mogelijk.
 • Erg mooie en stoere uitstraling :-)
 • Standaard tot een deurdikte van 4 cm.
 • Niet geschikt voor buitengebruik.
Zwart Het assortiment van GPF Zwart Wit biedt een scala aan producten in schitterende contrasten. Van smetteloos wit tot diep zwart: speel met kleurverschillen en trends in jouw interieur! De producten zijn gemaakt van het sterke basismateriaal RVS, waarna ze worden afgewerkt met een hoogwaardige, zwarte poedercoating. De UV-werende laag en buitenkwaliteit van deze coating zorgen ervoor dat jouw product zijn krachtige kleur behoudt. De poedercoating heeft een voelbare structuur, zodat het product extra grip biedt.
Zwart
GPF bouwbeslag

Het merk GPF bouwbeslag bestaat uit een groot assortiment hang- en sluitwerk. Het grootste deel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS. De producten zijn desgewenst ook verkrijgbaar met een hoogwaardige finish. Je kunt dan denken aan een zwarte of witte coating of PVD. Daarnaast bevinden zich aluminium en smeedijzer producten in het assortiment van GPF. Kortom: een breed programma!
Lees verder

GPF bouwbeslag

Gerelateerde producten