deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Sleutelkluis 140 elo KS Filex Security

  • Levertijd: 3 werkdagen
€  335,00
per stuk, incl. BTW

De Filex Security KS sleutelkluis 140 elo is zeer geschikt voor het veilig en overzichtelijk opbergen van jouw sleutels. De kluis is voorzien van een elektronisch slot inclusief batterijen en noodsleutels. Voorzien van in hoogte verstelbare hakenlijsten en genummerde haken. Wij raden aan om de kluis te verankeren aan de achterwand, dit om de kans op diefstal te verkleinen.

Specificaties
De uitwendige afmetingen: 650x420x120 mm;
In hoogte verstelbare hakenlijsten.
Met 140 genummerde haken.
Gewicht: 20 kilogram.

De kluis wordt inclusief noodsleutels, batterijen, verankeringsmateriaal en een duidelijke handleiding en productinformatie geleverd.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
Levertijd: 3 werkdagen
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC05300013 Filex Security KS sleutelkluis 140 elo met elektronisch slot
stuk
€  335,00
Filex Security

Fabrikant Filex (Security) richt zich op de wereld van kluizen. Het bedrijf produceert een scala aan privékluizen, in het bijzonder gericht op het veilig opbergen van laptops. Met Filex bewaar jij jouw elektronica met een gerust hart achter (code)slot en grendel!

Specialist in laptops en andere elektronica

Filex is specialist in het veilig opbergen van laptops. Dit zie je terug in hun producten. Zo zijn de kluizen uitgevoerd met een zachte bekleding, die krassen voorkomt en jouw laptop met liefde behandelt. Hun laptoptrolleys en laptopkasten zijn zelfs uitgevoerd met een oplaadstekker aan de binnenzijde, zodat jouw laptop rustig kan bijtanken terwijl hij netjes opgeborgen ligt. De perfecte combinatie!

Alle producten van Filex Security

Filex Security

Gerelateerde producten