deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

GPF1015.00 Toi deurkruk op rozet

  • Op voorraad
  • Gratis verzending
€  61,73
per paar, incl. BTW

Toi is een schitterende deurkruk uit de RVS-collectie van GPF bouwbeslag. Dit exemplaar in geborsteld RVS is uitgevoerd in een L-haaksmodel van 19 mm doorsnee. De ronde rozet heeft een afmeting van 50 mm doorsnee en 8 mm hoogte.

Compleet deurkrukgarnituur inclusief bevestiging voor deurdikte 40 mm.

Beknopte specificaties
Finish RVS geborsteld
Kleur Grijs
Materiaal RVS
Uitgebreide specificaties
In wensenlijst

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Eenheid Prijs Aantal
GPF101500100 Toi deurkruk op rozet 50x8 mm
paar
€  61,73
Goed om te weten
  • Uitgevoerd in RVS 304.
  • Bevat geen kunststof onderdelen.
  • Standaard geleverd met bevestiging voor deurdikte 40 mm.
  • Is jouw deur dikker dan 40 mm? Geef dit aan bij je bestelling, omdat er dan andere bouten en een andere krukstift nodig zijn.
RVS geborsteld Het materiaal RVS is de afkorting voor roestvaststaal (in de volksmond ook wel roestvrijstaal genoemd). Dit kwalitatieve metaal is sterk en zeer geschikt voor (deur)beslag en huisdecoratie. Het RVS wordt geborsteld of gepolijst afgewerkt. Geborsteld RVS heeft een schitterende, matte uitstraling in moderne stijl. Het voordeel van geborsteld RVS is dat kleine krassen nauwelijks opvallen.
RVS geborsteld
GPF bouwbeslag

Het merk GPF bouwbeslag bestaat uit een groot assortiment hang- en sluitwerk. Het grootste deel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS. De producten zijn desgewenst ook verkrijgbaar met een hoogwaardige finish. Je kunt dan denken aan een zwarte of witte coating of PVD. Daarnaast bevinden zich aluminium en smeedijzer producten in het assortiment van GPF. Kortom: een breed programma!
Lees verder

GPF bouwbeslag

Gerelateerde producten