deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

GPF8728.61 deurstopper

  • Niet leverbaar
€ 11,52
per stuk, incl. BTW

Deurstoppers voorkomen beschadigingen aan jouw muur of deurkruk. Deze variant monteer je op de wand en is uitgevoerd in de finish zwart. De ronde deurstopper heeft een afmeting van 50x50 mm.

Beknopte specificaties
Finish Zwart
Kleur Zwart
Materiaal RVS
Uitgebreide specificaties
Niet leverbaar
Deel dit product

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Eenheid Prijs
GPF872861000 Deurstopper rond 50x50mm
stuk
€ 11,52
Goed om te weten
  • De deurstopper voorkomt beschadigingen op jouw muur of deurkruk wanneer deze te ver of te hard geopend wordt.
  • Zijn subtiele uitstraling maakt de deurstopper een onopvallend hulpmiddel.
  • Om deze deurstopper te bevestigen, moet je een schroef in jouw wand boren.
Zwart Het assortiment van GPF Zwart Wit biedt een scala aan producten in schitterende contrasten. Van smetteloos wit tot diep zwart: speel met kleurverschillen en trends in jouw interieur! De producten zijn gemaakt van het sterke basismateriaal RVS, waarna ze worden afgewerkt met een hoogwaardige, zwarte poedercoating. De UV-werende laag en buitenkwaliteit van deze coating zorgen ervoor dat jouw product zijn krachtige kleur behoudt. De poedercoating heeft een voelbare structuur, zodat het product extra grip biedt.
Zwart
GPF bouwbeslag Het merk GPF bouwbeslag bestaat uit een groot assortiment hang- en sluitwerk. Het grootste deel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS. De producten zijn desgewenst ook verkrijgbaar met een hoogwaardige finish. Je kunt dan denken aan een zwarte of witte coating of PVD. Daarnaast bevinden zich aluminium en smeedijzer producten in het assortiment van GPF. Kortom: een breed programma!
Lees verder
GPF bouwbeslag