deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

RiZZ Deurmat antraciet/teak 'Bespoke and Project'

 • Levertijd: 4 weken
Normale prijs: €  1.136,19 Kortingsprijs: €  965,76
per m², incl. BTW

De termen zwaar, duurzaam en doeltreffend vatten de ‘Bespoke and Project’-collectie van RiZZ het best samen. De deurmat wordt speciaal voor jou op maat gemaakt, zodat hij perfect past in jouw situatie. Nadat de deurmat het goede formaat heeft, wordt hij afgewerkt met een antracietkleurig frame met teakhouten accent. Wil je liever een deurmat op maat zonder frame, bijvoorbeeld zodat hij in een uitsparing in de vloer gelegd kan worden? Ook dat is mogelijk in de Bespoke and Project-collectie!

Let op: na betaling is de levertijd voor dit product vier weken.

Let op! Indien je deze deurmat op een ongelijke ondergrond plaatst, dan gaat de deurmat kapot! Let er daarom goed op dat de ondergrond waar deze deurmat op komt te liggen, gelijk is.
Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
Levertijd: 4 weken
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

Normale prijs: €  1.136,19 Kortingsprijs: €  965,76
per m², incl. BTW
Meer info RiZZ is leverancier van een uitgebreid assortiment luxe interieurartikelen die comfort en design hoog in het vaandel hebben staan. De firma kenmerkt zich door kwalitatief hoogwaardige materialen en een perfect oog voor detail. RiZZ-deurmat Bespoke and Project past uitstekend binnen het assortiment, omdat de mat zeer functioneel is en een stijlvolle uitstraling heeft.

Voeten vegen 2.0
Het vegen van je voeten bereikt een heel nieuw level wanneer je gebruikmaakt van onze Bespoke and Project! De mat is door haar unieke techniek doeltreffend. Sterker nog: je kunt wel 80% rendement uit de deurmat halen wanneer je je voeten goed veegt. Zo worden ze schoner dan ze waren! Bespoke and Project is eenvoudig te reinigen en ook het onderhoud is minimaal. Uiteraard is de deurmat zeer geschikt voor buitengebruik. Het is daarmee de perfecte oplossing om de viezigheid van buiten (bijvoorbeeld die je uit de tuin, via je schoenen, mee naar binnen neemt) een halt toe te roepen. Het grote voordeel van deze deurmat, is dat hij volledig op maat gemaakt kan worden. Zo is Bespoke and Project geschikt voor elke situatie.

Welke materialen maken samen deurmat Bespoke and Project?
Het binnenframe van deze deurmat wordt gemaakt van geperst PVC. De mat heeft een roestvast stalen strip (RVS 304) en een borstelplaat van (grijs) UV-bestendig nylon (6.6 / 0.40). Het aluminium frame van deze deurmat is geanodiseerd en afgewerkt met een antracietkleurige poedercoating. Het teakhouten element is een fraai detail op de deurmat.
Goed om te weten
 • De deurmat verwijdert zand en vuil zelfs van geprofileerde zolen.
 • Bespoke and Project wordt volledig op maat gemaakt, zodat hij voldoet aan al jouw wensen.
 • Kan geleverd worden met en zonder frame.
 • Het reinigen van de deurmat is eenvoudig.
 • Bespoke and Project heeft nauwelijks onderhoud nodig en heeft een lange levensduur.
 • Zeer geschikt voor buitengebruik.
 • Door haar luxe uitstraling is deurmat Bespoke and Project erg mooi om te zien.
 • Het teakhouten detail is erg fraai.
 • De deurmat is prijzig.
 • Ligt het straatwerk aan de buitenzijde van jouw deur erg hoog, dan is de mat te hoog om de deur nog te kunnen openen.
RiZZ

Sinds 1941 fabrikant en toeleverancier van producten op het gebied van tochtwering en afdichting met distributie naar 19 landen. Producten die de entree en centrale ruimten versterken van particuliere en openbare gebouwen. Tijdloos design voor binnen en buiten toepassingen. Lees meer.

RiZZ