deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Nemef 132/8 profielcilinder NF3 serie dubbele cilinder

  • Tijdelijk uitverkocht
€  69,95
per stuk, incl. BTW

Nemef sloten staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en toepassingen. De Nemef NF3 cilinder biedt veiligheid en comfort, onder andere door zijn kerntrekbeveiliging en hotelfunctie.

De cilinder heeft de finish ‘Messing’, wat hem een gele kleur geeft. Omdat het hier gaat om een dubbele cilinder, steekt deze door de deur en kun je hem aan beide zijdes bedienen met een sleutel.

Specificaties van het Nemef NF3 cilinderslot
- Beschermd profiel;
- Zes stiften, die conventioneel zijn opgebouwd. De sleutel kun je dus op één manier in het slot steken;
- Voorzien van hotelfunctie, kerntrekbeveiliging, boorbelemmering, anti-slagpickvoorziening en aftastbeveiliging;
- SKG 3 sterren keurmerk (SKG***);
- Met certificaat, dus sleutels bijmaken kan alleen met behulp van het sleutelcertificaat. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

€  69,95
per stuk, incl. BTW
Lekker compleet
Nemef 132/8 profielcilinder NF3 serie dubbele cilinder met Mauer slotspray
€ 75,90incl. BTW
Meer info Nemef is al jarenlang een begrip in de bouwwereld door haar betrouwbare, kwalitatieve veiligheidsproducten. De Nemef NF3 is een hoogwaardige cilinder met kerntrekbeveiliging, maar de 17 mm. europrofielcilinder is bovendien uitgerust met boorbelemmering, anti-slagpick en aftastbeveiliging. Daarmee creëer je fikse inbraakvertraging voor indringers.

Hotelfunctie
De Nemef NF3 is standaard voorzien van hotelfunctie (ook wel gevarenfunctie genoemd). Deze functie zorgt ervoor dat je een cilinder kunt bedienen met jouw sleutel, ook als er aan de andere kant van de cilinder eveneens een sleutel in het cilinderslot gestoken is. Door deze hotelfunctie ben je ervan verzekerd dat je altijd een ruimte of woning in komt, wat een uitkomst is in onder andere seniorenwoningen of hotelkamers.

Toepassingen
De Nemef cilinder in de serie NF3 is toe te passen op verschillend sluitend en gelijksluitende sets. Het voordeel van gelijksluitende cilinders, is dat je slechts één sleutel nodig hebt om bijvoorbeeld alle deuren van jouw woning te openen.

Sleutel bijmaken
Standaard worden er drie staal vernikkelde sleutels meegeleverd bij dit cilinderslot. Zo nodig kun je er natuurlijk meer bijbestellen. Omdat de Nemef NF3 serie een beschermd profiel heeft, heb je een sleutelcertificaat nodig om sleutels bij te kunnen maken. Jouw Security Card ontvang je tegelijk met jouw gekochte cilinder(s). Door deze coderegistratie ben je ervan verzekerd dat niemand anders zomaar jouw sleutels kan bijmaken. Een geruststellende gedachte! Een sleutel bestellen kun je eenvoudig doen via de website van Cubic Colors. Zoek eerst jouw sleutel in ons assortiment en vul vervolgens de gegevens in.

Beveiliging
Het keurmerk SKG 3 sterren is van toepassing op dit cilinderslot. Dat betekent dat de cilinder bijdraagt aan minstens vijf minuten inbraakvertraging en extra zwaar inbraakwerend is. Daardoor is hij eveneens goedgekeurd door het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Wat is een dubbele cilinder?
In veruit de meeste gevallen is het van belang dat deuren vanaf beide zijdes op slot gedaan kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan de buitendeur: die wil je op slot doen wanneer je weg gaat voor een boodschapje, maar ook wanneer je ’s avonds gaat slapen. Een dubbele cilinder is verkrijgbaar in verschillende cilindermaten. Zo komt de maat 30/30 (bij sommige fabrikanten 31/31 genoemd) vaak voor bij deuren van 40 millimeter dik. Er zijn echter ook alternatieve cilindermaten mogelijk. Lees onder het kopje ‘Documenten’ de hulp bij maatvoering, zodat je snel ontdekt welke maat jouw cilinder heeft.

Finish
Eén van de oudste materialen die gebruikt wordt voor deurbeslag, is messing. Het metaal heeft van zichzelf een prachtige, gele kleur, die bij deze cilinder volledig tot zijn recht komt. Het messing cilinderslot past mooi bij mat en gepolijst messing deurbeslag.

Bestel jouw losse cilinder
Deze cilinder koop je per stuk. Ideaal wanneer jouw pand bijvoorbeeld één toegangsdeur heeft! Vul bij ‘Uitvoeringen’ alle informatie in die voor jouw cilinder van toepassing is. Heb je bestaande cilinders van dit type en wil je een extra (gelijksluitend) cilinderslot bijbestellen? Stuur ons dan een mail en we maken een offerte op maat.
Goed om te weten
  • Cilinder is voorzien van een SKG*** keurmerk. Dit is het hoogst haalbare keurmerk voor cilinders.
  • Cilinder is voorzien van een gecertificeerd profiel. Nabestellingen kunnen alleen plaatsvinden op vertoon van het bijgeleverde sleutelcertificaat.
  • De cilinder is tevens leverbaar in de finish messing.
  • Standaard voorzien van hotelfunctie, ook bekend als gevarenfunctie.
  • Deze cilinder kan gelijksluitend gemaakt worden met de Nemef ENTR.
  • Sleutels en cilinders kunnen alleen bijgemaakt worden door Nemef.
Nemef

Nemef staat voor betrouwbare veiligheid en vakmanschap. Sinds 1921 is Nemef een begrip in de bouwwereld met tal van innovatieve producten en concepten. Het assortiment bestaat uit binnendeursloten, veiligheidssloten, meerpuntssluitingen, veiligheidscilinders, sluitsystemen, beslag en elektronische toegangscontrolesystemen. Lees meer.

Nemef

Gerelateerde producten