deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Fruitmand

Pluk de dag met heerlijk vers fruit! Met behulp van één van onze fruitmanden vergeet je nooit meer om jouw dagelijkse vitamines in te nemen. Sterker nog: fruit eten wordt een feest! Kies jouw favoriete kleur fruitmand en schaf eenvoudig deze stoere sfeermaker aan.

Er zijn geen resultaten gevonden met uw zoekopdracht.

Stijlvol genieten in een handomdraai

Met een karakteristieke fruitmand is het vergeten van fruit verleden tijd. Immers: voedsel zien is voedsel eten. De fruitmanden in onze collectie vallen stuk voor stuk op door hun opvallende design en sprekende kleuren. Ga voor origineel en verras je bezoek met deze leuke eyecatcher.

Pluk de dag met de fruitmanden van RiZZ

Pluk letterlijk jouw appels, peren en sinaasappels uit de ‘boom’ met de Pluk fruitmand. Door een innovatief ontwerp kun je jouw fruit uit alle hoeken van de fruitmand pakken. Aan de bovenzijde is één kant open, zodat je het fruit ook eenvoudig in de mand kunt stoppen. De fruitmand valt op doordat hij hangt aan het plafond, in plaats van dat je hem op een aanrecht of tafel plaatst. Met hun ontwerp hebben de makers van RiZZ een prachtig staaltje design gemaakt, waarin het fruit ook nog eens langer houdbaar blijft. De Pluk zorgt er namelijk voor dat verse producten ook van onderaf kunnen ventileren, waardoor ze minder snel bederven.