deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

RiZZ Kaarsenstandaard RVS 'Torch'

  • Levertijd: 2 werkdagen
  • Gratis verzending
€  259,00
per stuk, incl. BTW

Kaarsenstandaard ‘Torch’
Deze massief roestvrij stalen kaarsenstandaard is gebaseerd op de bekende RiZZ ‘Trumpet’ vorm. Lees meer.

Beknopte specificaties
Finish RVS geborsteld
Kleur Grijs
Materiaal RVS
Uitgebreide specificaties
In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,00.
Levertijd: 2 werkdagen
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC00900108 RiZZ Kaarsenstandaard 'Torch' RVS
stuk
€  259,00
Meer info Duurzaamheid en maatwerk
Omdat RiZZ gelooft in duurzaamheid, hebben zij een collectie ontworpen met producten die een heel leven mee gaan. De kaarsenstandaards bestaan uit verschillende componenten die naar wens gecombineerd kunnen worden en zowel geschikt zijn voor binnen- als voor buitengebruik. De onderdelen worden met elkaar verbonden met behulp van de inventieve RiZZ connector. De kaarsenstandaards van RiZZ zijn verkrijgbaar als standaard versies, maar ook als maatwerk. Door de toevoeging of verandering van componenten, is het mogelijk om een standaard model aan te passen of om jouw eigen unieke model te ontwerpen. Voor variatie is het mogelijk om verschillende kleuren en materialen te combineren. Alle onderdelen zijn verkrijgbaar in wit, antraciet, roestvrij staal en koper.

Design kaarsenstandaard
Wanneer men sfeer wilt creëren gaat er niets boven kaarslicht. De glazen dome van RiZZ is speciaal ontwikkeld om de kaarsvlam te koesteren en het geeft extra cachet aan jouw interieur. Dankzij de beschermende werking van de glazen dome kunnen de kaarsen zelfs buiten worden gebruikt. Ook hier is weer gekozen voor een basis van RVS, eventueel met een coating, waardoor deze kandelaren van een ongeëvenaarde kwaliteit zijn. Het materiaal vlekt niet en hoeft dus ook niet te worden gepoetst. Mogelijkheden tot individuele styling zijn van toepassing op iedere kaars van tafelmodel tot kandelaar.
Goed om te weten
  • Deze kaarsenstandaard heeft een luxe uitstraling.
  • De standaard is zowel geschikt voor binnen- als voor buitengebruik.
  • De kaarsenstandaard is vrij prijzig.
RiZZ

Sinds 1941 fabrikant en toeleverancier van producten op het gebied van tochtwering en afdichting met distributie naar 19 landen. Producten die de entree en centrale ruimten versterken van particuliere en openbare gebouwen. Tijdloos design voor binnen en buiten toepassingen. Lees meer.

RiZZ