deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

RiZZ Kaarsenstandaard tuin antraciet 'The One + Dome'

  • Levertijd: 2 werkdagen
  • Gratis verzending
€  329,00
per stuk, incl. BTW

Kaarsenstandaard ‘The one’
De perfecte kaarsenstandaard voor buitengebruik. Steek de stok in het gras of in de aarde en geniet van een stabiel kaarslicht. De glazen stolp zorgt ervoor dat de kaars beschermd wordt tegen beweging en wind, zonder de vlam te doven. Lees meer.

Beknopte specificaties
Finish Antraciet
Kleur Donkergrijs
Materiaal RVS
Uitgebreide specificaties
In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,00.
Levertijd: 2 werkdagen
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC00900125 RiZZ Kaarsenstandaard tuin 'The One + Dome' antraciet
stuk
€  329,00
Meer info Duurzaamheid en maatwerk
Omdat RiZZ gelooft in duurzaamheid, hebben zij een collectie ontworpen met producten die een heel leven mee gaan. De kaarsenstandaards bestaan uit verschillende componenten die naar wens gecombineerd kunnen worden en zowel geschikt zijn voor binnen- als voor buitengebruik. De onderdelen worden met elkaar verbonden met behulp van de inventieve RiZZ connector. De kaarsenstandaards van RiZZ zijn verkrijgbaar in standaard versies, maar ze kunnen ook naar wens aangepast worden. Door de toevoeging of verandering van componenten, is het mogelijk om een standaard model aan te passen of om jouw eigen unieke model te ontwerpen. Voor variatie is het mogelijk om verschillende kleuren en materialen te combineren. Alle onderdelen zijn verkrijgbaar in wit, antraciet, roestvrij staal en koper.

Design kandelaar
Wanneer men sfeer wilt creëren gaat er niets boven kaarslicht. De glazen dome van RiZZ is speciaal ontwikkeld om de kaarsvlam te koesteren en het geeft extra cachet aan jouw interieur. Dankzij de beschermende werking van de glazen dome kunnen de kaarsen zelfs buiten worden gebruikt. Ook hier is weer gekozen voor een basis van RVS, eventueel met een coating, waardoor deze kandelaren van een ongeëvenaarde kwaliteit zijn. Het materiaal vlekt niet en hoeft dus ook niet te worden gepoetst. Mogelijkheden tot individuele styling zijn van toepassing op iedere kaars van tafelmodel tot kandelaar.
Goed om te weten
  • Deze kaarsenstandaard heeft een luxe uitstraling.
  • Dankzij de puntige onderkant is deze kaarsenstandaard zeer geschikt voor gebruik in tuinen.
  • De kaarsenstandaard is vrij prijzig.
RiZZ

Sinds 1941 fabrikant en toeleverancier van producten op het gebied van tochtwering en afdichting met distributie naar 19 landen. Producten die de entree en centrale ruimten versterken van particuliere en openbare gebouwen. Tijdloos design voor binnen en buiten toepassingen. Lees meer.

RiZZ