deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Valence MonoBloc, papieren notitieblok op wandtegel

  • Levertijd: 5 werkdagen
€  8,00
per stuk, incl. BTW

Een begin maken met de boodschappenlijst voor deze week, een bemoedigende quote voor je huisgenoten of een lieve groet: deze kleine blocnote komt altijd van pas! Verwerk de tegel in je Valence wandsysteem en je hebt altijd wat praktisch schrijfmateriaal bij de hand. Lees meer.

Beknopte specificaties
Finish Wit
Kleur Wit
Materiaal Papier
Uitgebreide specificaties
In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,00.
Levertijd: 5 werkdagen
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC04900017 Papieren notitieblok op wandtegel Download
stuk
€  8,00
Meer info Design met Valence
Designlabel Valence denkt met jou mee als het gaat om woondecoratie en de beste interieurideeën. Het bedrijf ontwikkelde een modulair wandsysteem met geometrische vormen en legio mogelijkheden om te combineren en variëren. Met los te bestellen elementen combineer je onderdelen ter grootte van één, drie of vijf tegels met elkaar. Wissel verschillende materialen met elkaar af of combineer tinten die bij de rest van je interieur passen. Volop keus, want… jij bent de designer!

Wie schrijft die blijft!
Dit memoblokje heeft de perfecte afmeting voor het Valence wandsysteem! Je plaatst hem eenvoudig tussen de andere tegels in je systeem. Óf laat ‘m op je bureau liggen, zodat je in het voorbijgaan gemakkelijk iets krabbelt op het papier. Het blokje heeft een stevige achterkant van wit karton, zodat je hem makkelijk op de wand kunt plakken.

Hoe monteer ik een wandelement van Valence?
Het lichte gewicht van de tegels van Valence zorgt ervoor dat je de onderdelen op de wand kunt monteren met dubbelzijdig tape. Ook kit is hiervoor goed te gebruiken. Wanneer je een variant koopt die naderhand eenvoudig te verwijderen is, weet je zeker dat de ondergrond op de muur niet te lijden heeft van de montage.
Goed om te weten
  • Licht van gewicht dankzij het veelvuldig gebruik van kunststof en mineralen.
  • Eenvoudig op elke muur te bevestigen.
  • Gebruikte notities zijn makkelijk af te scheuren.
  • Relatief prijzig.
Valence

Valence is een originele speler in de wereld van interieurdesign. Met hun modulaire wandsystemen geven ze jou unieke tools om een persoonlijke muurdecoratie te creëren. De Amsterdamse studio staat bovendien niet stil in haar ontwikkeling: Valence heeft als doelstelling om elk jaar vier nieuwe elementen aan het wandsysteem toe te voegen. Zo blijven zij vernieuwen… en jouw wand dus ook!
Lees verder

Valence

Gerelateerde producten