deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Valence MonoTile, 10-pack zwarte wandtegels

  • Levertijd: 5 werkdagen
  • Gratis verzending
€  64,00
per set, incl. BTW

Het is ongelofelijk hoe één tegel de start is van een revolutie aan jouw muur. Onze Valence wandelementen spelen met materialen, functionaliteit en esthetiek. Deze schitterende zwarte exemplaren zijn hand gegoten en hebben een mooie betonlook. Je combineert ze eenvoudig met andere elementen uit de Valence-collectie en creëert zo jouw persoonlijke patroon op de wand.

Bij bestelling ontvang je een set van tien losse Valence-tegels. Bestel je liever één stuk? Kijk dan naar onze enkele MonoTile Concrete element in de kleur zwart. Lees meer.

Beknopte specificaties
Finish Beton
Kleur Zwart
Materiaal Giethars
Uitgebreide specificaties
In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,00.
Levertijd: 5 werkdagen
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC04900056 10-pack zwarte wandtegels Download
set
€  64,00
Meer info Design met Valence
Designlabel Valence denkt met jou mee als het gaat om woondecoratie en de beste interieurideeën. Het bedrijf ontwikkelde een modulair wandsysteem met geometrische vormen en legio mogelijkheden om te combineren en variëren. Met los te bestellen elementen combineer je onderdelen ter grootte van één, drie of vijf tegels met elkaar. Wissel verschillende materialen met elkaar af of combineer tinten die bij de rest van je interieur passen. Volop keus, want… jij bent de designer!

Natuurlijk en industrieel: de betonlook
Deze set Concrete-tegels uit de collectie is handgemaakt. In de Amsterdamse Valence studio worden de producten met de grootste zorg gegoten uit een combinatie van kunststof en mineralen. Het voordeel voor jou is dat de tegel hierdoor erg licht zijn en je hen gemakkelijk aan de wand plakt. De zwarte tegels kunnen onderling licht van kleur verschillen, omdat het hier gaat om handwerk. Een combinatie van alleen deze kleur tegels zorgt daardoor al voor een speels effect.

Hoe monteer ik een wandelement van Valence?
Het lichte gewicht van de tegels van Valence zorgt ervoor dat je de onderdelen op de wand kunt monteren met dubbelzijdig tape. Ook kit is hiervoor goed te gebruiken. Wanneer je een variant koopt die naderhand eenvoudig te verwijderen is, weet je zeker dat de ondergrond op de muur niet te lijden heeft van de montage.
Goed om te weten
  • Prachtige decoratieset voor iedere muur.
  • Licht van gewicht dankzij het veelvuldig gebruik van kunststof en mineralen.
  • Eenvoudig op elke muur te bevestigen.
  • Relatief prijzig.
Valence

Valence is een originele speler in de wereld van interieurdesign. Met hun modulaire wandsystemen geven ze jou unieke tools om een persoonlijke muurdecoratie te creëren. De Amsterdamse studio staat bovendien niet stil in haar ontwikkeling: Valence heeft als doelstelling om elk jaar vier nieuwe elementen aan het wandsysteem toe te voegen. Zo blijven zij vernieuwen… en jouw wand dus ook!
Lees verder

Valence

Gerelateerde producten