deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Valence PentaBoard, whiteboard op wandtegel

  • Levertijd: 5 werkdagen
€  23,99
per stuk, incl. BTW

Voor al jouw korte krabbels en motiverende spreuken aan huisgenoten: het PentaWhiteboard! Uitgevoerd in een unieke vorm (vijf maal een zeshoek) die past bij het modulaire wandsysteem van Valence. Dit whiteboard matcht perfect bij de overige wandelementen, waardoor je zelf een leuk samenspel voor aan de wand creëert. Lees meer.

Beknopte specificaties
Finish Perspex
Kleur Wit
Materiaal Kunststof
Uitgebreide specificaties
In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,00.
Levertijd: 5 werkdagen
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC04900032 Whiteboard op wandtegel Download
stuk
€  23,99
Meer info Design met Valence
Designlabel Valence denkt met jou mee als het gaat om woondecoratie en de beste interieurideeën. Het bedrijf ontwikkelde een modulair wandsysteem met geometrische vormen en legio mogelijkheden om te combineren en variëren. Met los te bestellen elementen combineer je onderdelen ter grootte van één, drie of vijf tegels met elkaar. Wissel verschillende materialen met elkaar af of combineer tinten die bij de rest van je interieur passen. Volop keus, want… jij bent de designer!

Al jouw notities bij de hand
Of het nu een boodschappenlijstje of reminder is… het PentaWhiteboard komt altijd van pas! Dit unieke whiteboard kun je prachtig opnemen in een wandsysteem van Valence. Denk daarbij aan de studeerkamer, maar ook in een woonkamer of keuken kan het element spontane en bijzondere teksten opleveren. Combineer dit onderdeel bijvoorbeeld met een PentaCork prikbord [link invoegen] en geen enkele memo wordt door jou nog gemist!

Hoe monteer ik een wandelement van Valence?
Het lichte gewicht van de tegels van Valence zorgt ervoor dat je de onderdelen op de wand kunt monteren met dubbelzijdig tape. Ook kit is hiervoor goed te gebruiken. Wanneer je een variant koopt die naderhand eenvoudig te verwijderen is, weet je zeker dat de ondergrond op de muur niet te lijden heeft van de montage.
Goed om te weten
  • Prachtig decoratie-item voor iedere muur.
  • Licht van gewicht dankzij het veelvuldig gebruik van kunststof en mineralen.
  • Eenvoudig op elke muur te bevestigen.
  • Minder saai dan normale whiteboarden, maar net zo functioneel.
  • Relatief prijzig.
Valence

Valence is een originele speler in de wereld van interieurdesign. Met hun modulaire wandsystemen geven ze jou unieke tools om een persoonlijke muurdecoratie te creëren. De Amsterdamse studio staat bovendien niet stil in haar ontwikkeling: Valence heeft als doelstelling om elk jaar vier nieuwe elementen aan het wandsysteem toe te voegen. Zo blijven zij vernieuwen… en jouw wand dus ook!
Lees verder

Valence

Gerelateerde producten