deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Valence PentaCork, donkerbruine kurken prikbord op wandtegel

  • Levertijd: 5 werkdagen
€  23,99
per stuk, incl. BTW

Een prikbord ouderwets? Zeker niet in de wandsystemen van Valence! Met zijn schitterende, ‘gerookte’ uiterlijk valt dit praktische stukje kurk direct op. Naast z’n mooie uitstraling, heb je uiteraard veel gemak van dit hulpmiddel. Geen notitieblaadje gaat meer aan jou voorbij! Lees meer.

Beknopte specificaties
Finish Kurk
Kleur Donkerbruin
Materiaal Kurk
Uitgebreide specificaties
In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,00.
Levertijd: 5 werkdagen
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC04900068 Donkerbruine kurken prikbord op wandtegel Download
stuk
€  23,99
Meer info Design met Valence
Designlabel Valence denkt met jou mee als het gaat om woondecoratie en de beste interieurideeën. Het bedrijf ontwikkelde een modulair wandsysteem met geometrische vormen en legio mogelijkheden om te combineren en variëren. Met los te bestellen elementen combineer je onderdelen ter grootte van één, drie of vijf tegels met elkaar. Wissel verschillende materialen met elkaar af of combineer tinten die bij de rest van je interieur passen. Volop keus, want… jij bent de designer!

Prikken maar!
Een paar punaises erin en jouw PentaCork prikbord is klaar om al je goede ideeën en lijstjes opgespeld te krijgen. Dit praktische hulpmiddel doet het goed in de studeerkamer, maar ook in woonkamers en de keuken misstaat hij niet. Maak er bijvoorbeeld een verzamelbord voor ansichtkaarten van of prik er de leukste vakantiefoto’s op. Het prikbord is gemaakt van duurzaam kurk van de Portugese kurkeik en heeft een prachtige ‘smoked’-afwerking.

Hoe monteer ik een wandelement van Valence?
Het lichte gewicht van de tegels van Valence zorgt ervoor dat je de onderdelen op de wand kunt monteren met dubbelzijdig tape. Ook kit is hiervoor goed te gebruiken. Wanneer je een variant koopt die naderhand eenvoudig te verwijderen is, weet je zeker dat de ondergrond op de muur niet te lijden heeft van de montage.
Goed om te weten
  • Prachtig decoratie-item voor iedere muur.
  • Licht van gewicht dankzij het veelvuldig gebruik van kunststof en mineralen.
  • Eenvoudig op elke muur te bevestigen.
  • Zeer geschikt om notities op te prikken.
  • Relatief prijzig.
Valence

Valence is een originele speler in de wereld van interieurdesign. Met hun modulaire wandsystemen geven ze jou unieke tools om een persoonlijke muurdecoratie te creëren. De Amsterdamse studio staat bovendien niet stil in haar ontwikkeling: Valence heeft als doelstelling om elk jaar vier nieuwe elementen aan het wandsysteem toe te voegen. Zo blijven zij vernieuwen… en jouw wand dus ook!
Lees verder

Valence

Gerelateerde producten