deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Valence PentaCoustic, lichtgrijze akoestiektegel

  • Levertijd: 5 werkdagen
€  23,99
per stuk, incl. BTW

Verfraai jouw modulaire wandsysteem van Valence met de unieke PentaCoustic. Dit lichtgrijze element is gemaakt van gerecycled vilt van plastic PET-flessen. Mooi én verantwoord dus! Bovendien zorgt de geluidsabsorberende werking van vilt voor betere akoestiek in een ruimte. Lees meer.

Beknopte specificaties
Finish Beton
Kleur Lichtgrijs
Uitgebreide specificaties
In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €35,00.
Levertijd: 5 werkdagen
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC04900036 Lichtgrijze akoestiektegel Download
stuk
€  23,99
Meer info Design met Valence
Designlabel Valence denkt met jou mee als het gaat om woondecoratie en de beste interieurideeën. Het bedrijf ontwikkelde een modulair wandsysteem met geometrische vormen en legio mogelijkheden om te combineren en variëren. Met los te bestellen elementen combineer je onderdelen ter grootte van één, drie of vijf tegels met elkaar. Wissel verschillende materialen met elkaar af of combineer tinten die bij de rest van je interieur passen. Volop keus, want… jij bent de designer!

Vilt in jouw interieur
Van een PET-fles naar een vilten element… de stap lijkt groot, maar deze is bij Valence zo gemaakt! Dit gerecyclede vilt in de kleur lichtgrijs absorbeert vocht, waardoor het een handig element is om onder de jashaken uit de Valence-collectie te hangen. Zo voorkom je natte plekken op de muur! Door deze eigenschap kun je de PentaCoustic ook prima in natte ruimtes zoals de keuken of de badkamer ophangen. Daarnaast zorgt het materiaal voor een verbeterde akoestiek in bijvoorbeeld de woonkamer.

Hoe monteer ik een wandelement van Valence?
Het lichte gewicht van de tegels van Valence zorgt ervoor dat je de onderdelen op de wand kunt monteren met dubbelzijdig tape. Ook kit is hiervoor goed te gebruiken. Wanneer je een variant koopt die naderhand eenvoudig te verwijderen is, weet je zeker dat de ondergrond op de muur niet te lijden heeft van de montage.
Goed om te weten
  • Prachtig decoratie-item voor iedere muur.
  • Licht van gewicht dankzij het veelvuldig gebruik van kunststof en mineralen.
  • Eenvoudig op elke muur te bevestigen.
  • Heeft een geluidsabsorberende werking.
  • Verbeterd de akoestiek in uw woning.
  • Relatief prijzig.
Valence

Valence is een originele speler in de wereld van interieurdesign. Met hun modulaire wandsystemen geven ze jou unieke tools om een persoonlijke muurdecoratie te creëren. De Amsterdamse studio staat bovendien niet stil in haar ontwikkeling: Valence heeft als doelstelling om elk jaar vier nieuwe elementen aan het wandsysteem toe te voegen. Zo blijven zij vernieuwen… en jouw wand dus ook!
Lees verder

Valence

Gerelateerde producten