deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Valence PentaMirror, bronzen spiegel op wandtegel

  • Levertijd: 5 werkdagen
€  23,99
per stuk, incl. BTW

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Ben jij ook elk moment van de dag op zoek naar een spiegel om jezelf te checken? Verwerk de PentaMirror dan in jouw modulaire wandsysteem van Valence en verlies jezelf geen moment uit het oog!

De PentaMirror is geel tot bronskleurig en gemaakt van een combinatie van perspex en kunststof. Lees meer.

Beknopte specificaties
Finish Perspex
Kleur Geel
Materiaal Kunststof
Uitgebreide specificaties
In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,00.
Levertijd: 5 werkdagen
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC04900034 Bronzen spiegel op wandtegel Download
stuk
€  23,99
Meer info Design met Valence
Designlabel Valence denkt met jou mee als het gaat om woondecoratie en de beste interieurideeën. Het bedrijf ontwikkelde een modulair wandsysteem met geometrische vormen en legio mogelijkheden om te combineren en variëren. Met los te bestellen elementen combineer je onderdelen ter grootte van één, drie of vijf tegels met elkaar. Wissel verschillende materialen met elkaar af of combineer tinten die bij de rest van je interieur passen. Volop keus, want… jij bent de designer!

Ik zie, ik zie…
Onze PentaMirror is een leuke aanvulling op jouw Valence wandsysteem. Hij is gemaakt van weerspiegelende materiaal, zodat je altijd een spiegel in originele vorm in de buurt hebt. Je kunt hem daarnaast ook gebruiken om op tactische wijze de muur aan de overzijde van de spiegel uit te lichten. Let erop dat je bij het reinigen van de spiegel geen agressieve reinigingsmiddelen gebruikt. Over het algemeen volstaat het gebruik van een droge microvezeldoek.

Hoe monteer ik een wandelement van Valence?
Het lichte gewicht van de tegels van Valence zorgt ervoor dat je de onderdelen op de wand kunt monteren met dubbelzijdig tape. Ook kit is hiervoor goed te gebruiken. Wanneer je een variant koopt die naderhand eenvoudig te verwijderen is, weet je zeker dat de ondergrond op de muur niet te lijden heeft van de montage.
Goed om te weten
  • Prachtig decoratie-item voor iedere muur.
  • Licht van gewicht dankzij het veelvuldig gebruik van kunststof en mineralen.
  • Eenvoudig op elke muur te bevestigen.
  • Eventueel eenvoudig schoon te maken met behulp van een microvezeldoek.
  • Relatief prijzig.
Valence

Valence is een originele speler in de wereld van interieurdesign. Met hun modulaire wandsystemen geven ze jou unieke tools om een persoonlijke muurdecoratie te creëren. De Amsterdamse studio staat bovendien niet stil in haar ontwikkeling: Valence heeft als doelstelling om elk jaar vier nieuwe elementen aan het wandsysteem toe te voegen. Zo blijven zij vernieuwen… en jouw wand dus ook!
Lees verder

Valence

Gerelateerde producten