deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Valence Simul 8 wandtegelset

  • Levertijd: 5 werkdagen
  • Gratis verzending
€  158,99
per set, incl. BTW

Een combinatie van de unieke wandelementen van Valence zorgt voor verrassende uitkomsten op de wand! Ontwerper Sjoerd Jonkers heeft diverse elementen uit de collectie met elkaar gecombineerd tot een praktisch én mooi wandelement.

Deze Simul-set bestaat uit één zilverkleurige PentaMirror, een PentaWhiteboard, twee lichtgrijze PentaCoustic, een hemelsblauwe PentaHook en een donkergrijze MonoClock. Het geheel heeft een afmeting van 90 x 55 cm. Uiteraard kun je het oppervlak vergroten door meerdere Simul 8-sets naast elkaar te plaatsen, of combineer ze met andere sets. Let op! De batterijen voor de Monoclock wordt niet standaard meegeleverd. Lees meer.

Beknopte specificaties
Finish Divers
Materiaal Divers
Uitgebreide specificaties
In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,00.
Levertijd: 5 werkdagen
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC04900045 Simul 8 wandtegelset
set
€  158,99
Meer info De ontwerper denkt met je mee
De unieke vormen van de wandelementen van Valence zijn speels en uitdagend. Ze trekken de ogen naar zich toe, omdat de losse onderdelen als heuse puzzelstukjes in elkaar schuiven. Ontwerper Sjoerd Jonkers heeft hoogstpersoonlijk een aantal sets samengesteld, horend bij verschillende woonstijlen. De Simul 8 bevat de unieke onderdelen om een afwisselend wandsysteem te creëren. Je hangt de producten bij elkaar in bijvoorbeeld de hal of de slaapkamer. Uiteraard kun je ook zelf aan de slag met de wandelementen van Valence. Bekijk onze losse onderdelen, stap in de schoenen van een designer en tover jouw wand om tot ware kunst!

Design met Valence
Designlabel Valence denkt met jou mee als het gaat om woondecoratie en de beste interieurideeën. Het bedrijf ontwikkelde een modulair wandsysteem met geometrische vormen en legio mogelijkheden om te combineren en variëren. Met los te bestellen elementen combineer je onderdelen ter grootte van één, drie of vijf tegels met elkaar. Uiteraard kun je ook kiezen voor een set van onderdelen die al bij elkaar geselecteerd zijn. Zo weet je zeker dat combinaties mogelijk zijn en gegarandeerde eyecatchers zijn op jouw wand.

Hoe monteer ik een wandelement van Valence?
Het lichte gewicht van de tegels van Valence zorgt ervoor dat je de onderdelen op de wand kunt monteren met dubbelzijdig tape. Ook kit is hiervoor goed te gebruiken. Wanneer je een variant koopt die naderhand eenvoudig te verwijderen is, weet je zeker dat de ondergrond op de muur niet te lijden heeft van de montage.

Batterijen t.b.v. Monoclock
Deze wandtegelset bevat één donkergrijze MonoClock en die werkt op twee AA-batterijen. Deze batterijen worden helaas niet standaard meegeleverd, maar je kunt ze wel hier bijbestellen.
Goed om te weten
  • Prachtige decoratieset voor iedere muur.
  • Licht van gewicht dankzij het veelvuldig gebruik van kunststof en mineralen.
  • Eenvoudig op elke muur te bevestigen.
  • Relatief prijzig.
Valence

Valence is een originele speler in de wereld van interieurdesign. Met hun modulaire wandsystemen geven ze jou unieke tools om een persoonlijke muurdecoratie te creëren. De Amsterdamse studio staat bovendien niet stil in haar ontwikkeling: Valence heeft als doelstelling om elk jaar vier nieuwe elementen aan het wandsysteem toe te voegen. Zo blijven zij vernieuwen… en jouw wand dus ook!
Lees verder

Valence

Gerelateerde producten