deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Emaille zwart huisnummerbord met witte cijfers, 100x100 mm

  • Levertijd: 4 tot 5 weken
€  21,05
per stuk, incl. BTW

Dit prachtige huisnummer met voelbaar reliëf en een schitterende glans wordt gemaakt van emaille. Het huisnummer is zwart met witte cijfers en heeft een formaat van 100x100 mm. Het huisnummer heeft een dikte van ongeveer 1 mm.

Alleen de nummers 1 t/m 99 zijn mogelijk.
Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
Levertijd: 4 tot 5 weken
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

€  21,05
per stuk, incl. BTW
Meer info Hoe worden deze emaille bordjes vervaardigd?
De basis voor dit emaille huisnummer bestaat uit staal. Dit staal wordt in de gewenste maat gestanst of gesneden uit een grote staalplaat. Vervolgens komt er op dit stuk staal een speciale ondergrond coating. Op deze coating wordt eerst de achtergrondkleur van de afbeelding en/of tekst aangebracht en vervolgens de andere kleuren. Na het aanbrengen van elke kleur gaan de bordjes in een oven waar ze verhit worden tot ongeveer 800°C. Het emaille kan vervolgens volledig met de hand ingekleurd worden door middel van sjablonen. Dit is zeer arbeidsintensief. Maar het resultaat is bijzonder fraai omdat je dan een reliëf er op ziet (“3D-effect”). De afbeelding of tekst op een emaille product kan echter ook gemaakt worden met bijvoorbeeld een directe print, of met een zeefdruk. Verder is Emaigro de eerste geweest die een techniek ontwikkelde om emaille borden af te werken met behulp van een laser.
Emaigro

Met hun ruime collectie in emaille is Emaigro een belangrijke speler op het gebied van huisnummers en deurbordjes. De combinatie van een stijlvol lettertype en eenvoudig design maken van de bordjes een goedgekozen blikvanger. Naast witkleurige emaille achtergronden, bevat het assortiment van Emaigro ook industriële varianten in zwart en grijs.
Lees meer.

Emaigro