SUMMER SALE Gebruik de kortingscode zomer10 voor 10% korting. Geldig van 21 t/m 30 juni 2022.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Emaille wit huisnummerbord 'TIEN' met zwarte letters, 150x180 mm

  • Levertijd: 3 werkdagen
€  26,74
per stuk, incl. BTW

Dit prachtige huisnummer 'TIEN' met voelbaar reliëf en een schitterende glans wordt gemaakt van emaille. Het huisnummer is wit met zwarte letters en heeft een formaat van 150x180 mm. Het huisnummer heeft een dikte van ongeveer 1 mm.

Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
Levertijd: 3 werkdagen
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC06800189 Wit huisnummer 'TIEN', 150x180 mm
stuk
€  26,74
Meer info Hoe worden deze emaille bordjes vervaardigd?
De basis voor dit emaille huisnummer bestaat uit staal. Dit staal wordt in de gewenste maat gestanst of gesneden uit een grote staalplaat. Vervolgens komt er op dit stuk staal een speciale ondergrond coating. Op deze coating wordt eerst de achtergrondkleur van de afbeelding en/of tekst aangebracht en vervolgens de andere kleuren. Na het aanbrengen van elke kleur gaan de bordjes in een oven waar ze verhit worden tot ongeveer 800°C. Het emaille kan vervolgens volledig met de hand ingekleurd worden door middel van sjablonen. Dit is zeer arbeidsintensief. Maar het resultaat is bijzonder fraai omdat je dan een reliëf er op ziet (“3D-effect”). De afbeelding of tekst op een emaille product kan echter ook gemaakt worden met bijvoorbeeld een directe print, of met een zeefdruk. Verder is Emaigro de eerste geweest die een techniek ontwikkelde om emaille borden af te werken met behulp van een laser.
Emaigro

Met hun ruime collectie in emaille is Emaigro een belangrijke speler op het gebied van huisnummers en deurbordjes. De combinatie van een stijlvol lettertype en eenvoudig design maken van de bordjes een goedgekozen blikvanger. Naast witkleurige emaille achtergronden, bevat het assortiment van Emaigro ook industriële varianten in zwart en grijs.
Lees meer.

Emaigro