deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Brievenbusbeveiliging

De bescherming van jouw woning heeft ongetwijfeld hoge prioriteit. Wellicht heb je veiligheidsbeslag, een anti-inbraakstrip, een barrièrestang voor jouw kleine toiletraam… Maar wist je dat er jaarlijks duizenden inbreken gepleegd worden via de briefplaat in jouw voordeur? Hoog tijd om die op hoogwaardige wijze te beschermen met brievenbusbeveiliging!


Er zijn geen resultaten gevonden met uw zoekopdracht.

Bescherming met SecuMax

De brievenbus beschermer van SecuMax brengt veiligheid in huis. Regelmatig begint een woninginbraak met het zogenaamde ‘openhengelen’ van voordeuren, wat gebeurt door met een ijzerdraadje te reiken naar het slot van de voordeur. Is een deur alleen in de dagschoot gevallen en niet op slot gedraaid, dan is snelle opening mogelijk. De SecuMax brievenbusbeveiliging voorkomt dit! De stalen kap verspert de weg naar het voordeurslot, zodat openhengelen niet langer mogelijk is. Overigens heeft de post nog steeds vrije doorgang naar jouw postvanger of deurmat: de onderkant van de brievenbusbeveiliging is gewoon open.

Brievenbusklep-beveiliging: extra zekerheid voor korte of langere tijd

Vind je het rond Oud & Nieuw geen prettige gedachte dat er vuurwerk in jouw woning kan komen via de brievenbus? Dan biedt de brievenbusklem van Secu een goede oplossing. Zowel voor korte als langere tijd kun je jouw brievenbus namelijk volledig afsluiten met deze brievenbus beschermer. De RVS briefklepbeveiliger is zeer sterk, makkelijk te monteren en te gebruiken op bijna elke standaard brievenbusklep. Je voorkomt hiermee dat er vuurwerk in een woning gegooid kan worden of dat overtollige folders tijdens jouw vakantie op de mat liggen. Maar: ook de postbode kan zijn post voor jou niet meer kwijt. Daarom is een brievenbusklem vooral aan te raden voor een korte periode rond Oud & Nieuw, wanneer je langdurig op vakantie gaat of als een huis leeg staat.