deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Raamgrendel

Soms heb je een hulpje nodig die je extra bescherming en veiligheid biedt. Onze raamgrendels zijn producten van dat kaliber: een slot dat je perfect kunt gebruiken voor bijvoorbeeld draaikiepramen. Een raamgrendel is klein en eenvoudig te monteren op kunststof en aluminium ramen.


SecuMax raamgrendel 832 wit
SecuMax raamgrendel 832 wit
  • Levertijd: 3 werkdagen
€  21,99
Per stuk

Hoe werkt een raamgrendel?

Met een raamgrendel creëer je een tweede slot voor jouw draaikiepbeslag. Zo heb jij meer zekerheid en een veiligere situatie. Immers: een buitendeur sluit je over het algemeen ook af met (minstens) twee sloten. De raamgrendel draai je eenvoudig voor het raam, waarna je hem vergrendelt met behulp van een cilindersleutel. De grendels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat je deze kunt matchen met de kleur van jouw raamkozijnen.

SecuMax raamgrendels

Wil je jouw raam extra beveiligen, maar is hij te smal voor een normaal bijzetslot? Dan zijn de raamgrendels van SecuMax een uitkomst! Zij zijn klein van stuk, waardoor ze prima op smalle raamkozijnen geplaatst kunnen worden. De SecuMax raamgrendel monteer je op ramen van kunststof of aluminium. Het bevestigingsmateriaal ontvang je bij aanschaf van de grendel. Middels de stap-voor-stap gebruikshandleiding monteer je de raambeveiliging gemakkelijk op het raamkozijn.