deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Deurstopper met deur

Welke deurstopper is geschikt?

Laatste update: 14 juni 2022

Deurstoppers zijn belangrijk om je deuren en muren te beschermen tegen beschadigingen. Maar naast een praktische stop vinden wij bij deurbeslag.nl dat het ook een mooie toevoeging in je woning moet zijn. Of je nu een strak interieur hebt of juist heel kleurrijk: de deurstop draagt bij aan de sfeer in huis. Zo is er voor elke woning een passende deurstop beschikbaar. Maar welke varianten deurstoppers zijn er? En kun je een deurstopper combineren met vloerverwarming? Lees onze tips voor de beste keuze!

Deurstopper met deur

Hoe monteer ik een deurstopper?

Allereerst is het belangrijk om te kijken voor welk soort montage je wilt gaan. Je kunt kiezen voor een wandstopper op de muur, een vloerstopper op de grond of een losse deurstopper. Door te kiezen voor een variant met schroefbevestiging, weet je zeker dat jouw deurstop geen kant op gaat. Wil je liever een deurstopper die je niet vast hoeft te boren, dan is een losse, vrijstaande vloerbuffer een goede keuze. Zo heb je geen hinderlijke schroefgaten, mocht je de stopper toch weer weg willen halen. Naast het kiezen van de geschikte montage is het uiterlijk van de deurstopper ook een belangrijk punt. Groot of klein, een opvallende kleur of subtiel: onze lifestyles en overige filteropties helpen je op weg.

Wandmontage deurstopper

Een wandstopper

Vloermontage deurstopper

Een vloerstopper

Losse deurstopper

Een losse deurstopper

Vloerverwarming

Deurstopper en vloerverwarming

Is de vloer van jouw woning voorzien van vloerverwarming? Dan is het belangrijk om niet zomaar een deurstopper in de vloer te boren. Mocht je een vloerverwarmingsbuis raken, dan ben je verder van huis… Monteer daarom alleen vloerstoppers op plekken waarvan je zeker weet dat daar geen vloerverwarming ligt. En wil je sowieso geen risico lopen? Dan raden we je aan om te kiezen voor wandstoppers (met bevestiging in de muur) of een vloerbuffer, zodat er niet geboord wordt in jouw vloer. Dan blijf jij ongestoord genieten van de vloerverwarming én van een deur die zonder stoten geopend wordt.

Magnetische deurstopper

Magnetische deurstoppers

Denk jij bij een deurstop: hoe kleiner, hoe beter? Ga dan voor minimalistische stijl met maximaal effect en kies voor magnetische deurstoppers. Een uniek product dat werkt door twee magnetische delen in de stijl van jouw deur en in de vloer. Let op: je moet bij een magnetische deurstopper dus zowel in de grond als in de deur boren. Maar... dan heb je ook wel wat, dankzij onze subtiele producten die vrijwel vlak in de vloer liggen. Pas wanneer de deur over de aanslag schuift, steekt er een pin uit die jouw deur netjes geopend houdt. Er zijn magnetische oplossingen beschikbaar voor zowel draaideuren als schuifdeuren.

Deurbuffer stijlen

Met een mooie deurstopper plaats je een subtiel statement in de ruimte. Bovendien geniet je daardoor nog langer van jouw zorgvuldig uitgekozen deuren, muurbekleding en deurbeslag. Zet jouw persoonlijke stijl kracht bij met een deurstopper die past bij jouw woning. Ontdek onze afwisselende stijlen, gebaseerd op vrolijke modellen, frisse kleuren en finishes die ook verkrijgbaar zijn in o.a. deurklinken, raambeslag en woonaccessoires. Wil je bijvoorbeeld een warme – maar toch strakke – deurstopper, dan zijn de producten uit de Anastasius Collectie een goede keus. Je trekt die sprekende finishes door wanneer je ook deurkrukken, deurgrepen of raamkrukken in dezelfde kleuren bestelt. Wil je juist een kleine, onopvallende stopper, dan kan je voor een deurbuffer in de door jou gewenste kleur gaan.

Deurstopper kopen

Ontdek ons assortiment deurstoppers en kies de beste variant voor jouw woning of bedrijfspand. En wil je wat extra informatie vóór je tot de koop overgaat? Dan kun je ons op werkdagen altijd bereiken voor advies op maat!

Bekijk onze deurstoppers Bellen: 0577 - 46 21 98 Stuur een e-mail