deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Woontrends 2022 / 2023

Op zoek naar een smaakmaker om jouw woning helemaal volgens de laatste trends te stijlen? Dan kijk je bij het inrichten van jouw interieur ongetwijfeld naar de kleuren die door vooraanstaande verfmerken naar voren geschoven worden. Heb jij olive sprig, ginger gold of bright skies in huis? Match je deurbeslag dan met deze bijzondere trendkleuren! Zo matcht jouw volledige interieur tot in de details!

Woontrends 2022

Breng de natuur in huis

Subtiele groentinten zorgen voor een geweldige sfeer in huis. Waar de kleur early dew enkele jaren geleden enorm populair was, verovert nu een nieuwe kleur groen de markt: olive sprig. Zachte tinten, organische vormen en natuurlijke materialen combineren geweldig met deze urban jungle-tint. Maak jouw interieur compleet met groen deurbeslag in dezelfde stijl. Bekijk de GPF Urban Jungle collectie met vier uiteenlopende finishes die elk de kracht van de natuur benadrukken. Van donkergroen mos tot de zachte kleur van zand: met een urban jungle op de deur geef je de ruimte een groene knipoog!

Bekijk GPF Urban Jungle

Warme goudtinten

Ginger gold onderstreept hoe belangrijk warmte in het interieur is. Het is een trend die we steeds vaker in het nieuwe jaar terug zien komen. Details van messing, koper en brons zie je terug in wandbekleding, kaarsen, lampen en overige woonaccessoires. Ons assortiment deurbeslag in sfeervol messing is ruim, met een groot aantal tinten die de goudgele kleur in al haar charme naar voren laten komen. Ook onze unieke Anastasius Collectie past met haar vier finishes helemaal thuis in de wereld van warmte, sfeer en beleving. Van de donkere dark blend tot de roodachtige gloed van bronze blend, door naar stijlvol mocca blend en als afsluiter subtiel champagne blend. Welke warme deurkruk kies jij op jouw deur?

Bekijk de Anastasius Collectie

Meer inspiratie?

Ben jij op zoek naar nog meer inspiratie om jouw interieur te stijlen volgens de laatste trends? Volg ons op Instagram voor updates over de nieuwste samenwerkingen met influencers en nieuws uit deurbeslag-land!

@deurbeslag