deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Kit 2 bevestiging enkelzijdig door de deur chrome

  • Geen voorraadinformatie
€  41,65
per set, incl. BTW

Monteer jouw deurgreep van Mandelli middels enkelzijdige bevestiging door de deur voor een stevig resultaat. Geschikt voor deuren van hout, PVC en aluminium met een maximale dikte van 80 mm. Deze set is uitgevoerd is uitgevoerd in de finish chroom.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
TH5KIT220000 Bevestiging enkelzijdig door de deur
set
€  41,65
Goed om te weten
  • Doordat de bevestiging door de deur steekt, is deze sterker dan het geval is bij blinde montage.
  • Geschikt voor buitengebruik.
  • 100% Italiaans product.
  • Aan de zijde van de deur waar geen deurgreep zit, zie je een stukje van de bevestiging zitten. Deze zijde is dus niet glad, wat wel het geval is bij blinde montage.
Chroom Haal een stukje Italië in huis! Het design beslag van de Italiaanse firma Mandelli kenmerkt zich door strakke vormen en elegante swings, altijd vergezelgd van de typische, Italiaanse charme. De producten in de finish chroom hebben messing als basismateriaal. Om deze vorm te krijgen, wordt het messing gegoten in speciale mallen. Het chroom heeft een gepolijste uitstraling, waardoor dit glanzende product je tegemoet straalt.
Chroom
Mandelli

De Italiaanse deur- en meubelbeslagfabrikant Mandelli voert met trots haar logo '100% made in Italy'. Dit betekent dat alle fasen van de productie worden uitgevoerd in Italië: van het ontwerp tot de productie en verpakking. Al het beslag van Mandelli wordt gemaakt op basis van messing, met een ruime keuze in finishes.
Lees verder

Mandelli